StoryEditorOCM
ŠibenikDogradonačelnik otkrio

Doznajte kolika će biti cijena parkiranja na Poljani; Sve je izvjesnije kada će kompleks biti otvoren

Piše šibenski.hr
5. lipnja 2020. - 12:39

Danijel Mileta, šibenski dogradonačelnik, u razgovoru za Radio Ritam otkrio je kolika će biti cijena parkiranja u podzemnoj garaži na Poljani, koja će uskoro biti otvorena:

- Odlučili smo da ostanemo na istim cijenama koje su vrijedile prije uređenja Poljane. Dakle, u ljetnim mjesecima će cijena biti 10 kuna za jedan sat, dok će zimi ona biti pet kuna. Razlog zbog kojeg nismo išli na dizanje cijena je taj što smo za sufinanciranje projekta Poljane osvojili 85 posto sredstava iz fondova Europske unije- rekao je Mileta.

Sudeći po dosadašnjoj praksi Gradskog parkinga koji će upravljati Poljanom, ljetna cijena od 10 kuna vrijedit će od 1. lipnja do 30. rujna. U ostatku godine, cijena parkiranja bit će dvostruko niža.

Prema riječima Danijela Milete, za parking na Poljani neće biti moguće kupiti povlaštene parkirne karte, dok će otočani koji budu koristili usluge brodova ili trajekata imati određene pogodnosti.

Mileta je Radio Ritam govorio i o rokovima završetka radova na Poljani. On je istaknuo kako se tehnički pregled planira izvršiti između 15. i 17. lipnja, dok bi svečano otvaranje kompleksa Poljane trebalo biti do kraja ovog mjeseca.

19. travanj 2024 01:57