StoryEditorOCM
ŠibenikVažan događaj

Deseti Web Summer Camp okuplja vodeće web stručnjake u Šibeniku

Piše šibenski.hr
16. kolovoza 2022. - 11:30

U sklopu desete zaredom Web Summer Camp konferencije, u Šibeniku će se 1.-2. rujna okupiti vodeći developeri i web stručnjaci iz više od 14 zemalja regije i Europe.

Netgen, domaća IT tvrtka, koja od 2012. godine organizira ovo događanje, koje se već profiliralo kao jedno od najvažnijih za web stručnjake na domaćoj sceni, ali i šire, najavljuje i mogućnost kupnje ulaznice bilo za čitav Web Summer Camp ili samo za njegov jedan dan – konferencijski dio koji se održava u petak, 2. rujna, a upravo za drugi dan za sve zainteresirane polaznike iz Šibenika i okolice omogućava popust. Potrebno se samo prethodno javiti organizatoru radi osiguranja promotivnog koda.

“Uz cjelodnevne radionice koje su u programu predviđene za prvi dan, te koje naši polaznici već poznaju i očekuju, drugi dan je rezerviran za zanimljiva predavanja i prateće diskusije”, objašnjava Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor, te dodaje kako će konferencijski dio drugog dana ugostiti zvučna imena poput Harryja Robertsa, Dericka Rethansa, Mili Ponce te mnogih drugih.

Nakon cjelodnevnih radionica i predavanja koje drže vodeći stručnjaci iz kompanija poput Googlea, Rabobanka, Infobipa i Hrvatskog Telekoma te iz raznih krajeva svijeta, polaznici dosadašnjih konferencija najčešće kao glavne koristi ističu stjecanje novih znanja i izravno umrežavanje te razmjenu iskustva s kolegama. Upravo iz tog razloga, konferencija će se održavati isključivo uživo, bez live stream opcija.

Ovogodišnji platinum sponzor konferencije je Lendable, online platforma za osobno financiranje iz Velike Britanije, osnovana 2014. godine, koja je usmjerena prema uvođenju i omogućavanju brzih, jednostavnih i praktičnih osobnih financija u digitalnom dobu

25. travanj 2024 11:54