StoryEditorOCM
Crna kronika"Pao" diler

U Donjem Polju 48- godišnjaku do dva metra izrasle tri stabljike indijske konoplje, a u kući u Žaboriću držao još 650 grama "trave"

Piše Šibenski.hr
26. studenog 2018. - 12:18

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima 23. studenog u Donjem Polju na ograđenom poljoprivrednom zemljištu koje koristi osumnjičeni policijski službenici su pronašli i od osumnjičenog oduzeli tri stabljike izgleda karakterističnog za stabljike indijske konoplje visine od 80 do 190 centimetara. Tijekom tog postupanja osumnjičeni je iz kuće Žaboriću policijskim službenicima dragovoljno predao 650 grama biljne materije izgleda karakterističnog za drogu marihuana- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu neovlašteno posjedovao s namjerom njene daljnje neovlaštene prodaje.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

18. travanj 2024 12:25