StoryEditorOCM
Crna kronikaodbio test na drogu

Šibensko-kninski policajci uhitili 50-godišnjeg vozača, prijete mu dva mjeseca zatvora

Piše K. G.
25. rujna 2024. - 10:30

Vozaču starom 50 godina prijete dva mjeseca zatvora i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od godine dana, zbog toga što je odbio zahtjev policajaca da se testira na prisutnost droga u organizmu, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Prema riječima Sanje Baljkas, glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, u ponedjeljak u Kninu, policijski službenici Policijske postaje Knin su zaustavili 50-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, koji je na zahtjev policijskih službenika odbio preliminarno testiranje na prisutnost droge u organizmu.

- Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije te će tijekom dana uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U optužnom prijedlogu je zatražena kazna zatvora u trajanju od 60 dana, mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci- rekla je policijska glasnogovornica.

25. rujan 2024 10:36