StoryEditorOCM

Pritvoren 38- godišnjak: Tjelesno je napao 69- godišnjeg sumještanina; U selu je uzgajao, a u stanu u Šibeniku čuvao marihuanu

Piše šibenski.hr
8. lipnja 2020. - 09:36

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje tjelesne ozlijede na štetu 69-godišnjaka i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni 6. lipnja oko 7.30 sati u mjestu Badanj, zbog narušenih međusobnih odnosa, verbalno, a potom i tjelesno napao oštećenog 68- godišnjaka i tom prilikom ga lakše ozlijedio- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, tijekom kriminalističkog istraživanja u Badnju je pronađeno i od osumnjičenog 38- godišnjaka oduzeto 55 zasađenih stabljika droge marihuana, visine od sedam do 140 centimetara, koje je osumnjičeni neovlašteno proizvodio, a prilikom pretrage stana u Šibeniku, gdje osumnjičeni prebiva, isti je policijskim službenicima dragovoljno predao 25 grama neto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, koju je neovlašteno posjedovao.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- zaključila je Kosor.

16. travanj 2024 19:05