StoryEditorOCM
Mali nogometmali nogomet

Crnica na Baldekinu otvara sa aktualnim prvacima, Omišani dolaze umorni od Lige prvaka

Piše Josip Ćaleta Car
22. siječnja 2021. - 15:33

Nakon blagdanskoga raspoloženja na parket se vraćaju i malonogometaši. Šibenski prvoligaš već u prvom kolu nastavka ima najteži posao, jer na Baldekin stižu aktualni prvaci, sastav Olmissuma iz Omiša

Momčad sa ušća Cetine ovoga je tjedna odradila veliki posao u europskoj Ligi prvaka, gdje su sjajnim igrama izborili plasman među 16 najboljih u Europi, i u tom zanosu stižu na noge Crnici. Šibenčani u prvenstvo startaju nakon bezuspješnog pokušaja da tijekom zimske stanke ojačaju svoje redove, jednostavno na tržištu nije bilo ničega. Stoga će u nastavku prvenstva Mladen Perica imati isti kadar, kojem će u ovom susretu nedostajati Žilić i Škugor zbog žutih kartona.

Crnica je u posljednjih desetak dana odigrala i dva prijateljska susreta, protiv vodičkog drugoligaša Heroja, te prvoligaša Vrgorca. Oba susreta završila su bez pobjednika, no Štrla je na određeni način zadovoljan viđenim, iako na neke segmente ima primjedbi.

Spremni smo

- Poslužile su nam ove prijateljske utakmice. U prvom redu da damo što više minuta našem vrataru Franku Biliću koji hvata formu, a ono što me veseli jest rast forme. Ipak problemi u realizaciji još uvijek su prisutni i to me zabrinjava. Previše prigoda propuštamo, ali nadam se da ćemo kroz ovaj tjedan još podignuti formu i dočekati Omišane spremni. Tijekom ovih utakmica uigravali smo i naše mlađe igrače, posebice Nadovezu i Jelovčića, tako da će i oni dobiti svoju minutažu, istaknuo je Mladen Perica pred ovaj vrlo važan ogled.

Crnica će svoju prigodu tražiti i u činjenici da su gosti ipak umorni od nastupa u Ligi prvaka. Ono što je svakako šteta, jest da će dvorana biti prazna, jer ovakvi susreti zasigurno privlače pažnju ljubitelja malog nogometa. No, iz kluba najavljuju i prvi izravni prijenos putem streama, a detaljnije informacije bit će dostupne na klupskim stranicama i društvenim mrežama. Crnica i Olmissum susret prvoga kola nastavka igraju ove subote na Baldekinu sa početkom u 19:30 sati.

18. travanj 2024 11:46