StoryEditorOCM
Košarkaokrugli rođendan

Velika fešta u gradu košarke: 50 baklji za 50 godina drniškog DOŠK-a

Piše Šibenski.hr
24. rujna 2024. - 13:40

KK DOŠK proslavio je 50. rođendan uz veliku feštu, 50 baklji za 50 godina kluba te velikim vatrometom. Prije same proslave bivši tajnik kluba Zdenko Barišić i aktualna dugogodišnja tajnica Iva Jelčić Šikić zapalili su svijeće i položili svijeće na posljednje počivalište onih koji su dali svoj znatan doprinos klubu kroz povijest.

Proslava je započela svečanom akademijom u Velikoj gradskoj vijećnici. Akademija je okupila osnivače, bivše igrače, trenere, tajnike, košarkaške entuzijaste i sponzore kluba. Uručeno je preko 80 zahvalnica.

image

U Drnišu je obilježen 50. rođendan košarkaškog kluba

KK DOŠK

Uslijedila je potom utakmica u kojoj su veterani DOŠK-a odmjerili snage s prijateljima i veteranima iz kluba Pet bunara iz Zadra.

Glavni dio proslave održan je na Poljani, uz besplatan roštilj, pivo, vino, palačinke. Podjeljeno je i preko 500 majica voljenog kluba, a djeca iz škole košarke odigrala su basket 3x3. Za dobar štimung pobrinuo se Trio kvartet uz spektakularnu bakljadu i vatromet.

image

Drniški DOŠK proslavio 50. rođendan

KK DOŠK

- Drniš je oduvijek poznat kao grad košarke, pa je ciljano organizirana javna proslava dostupna svima koji su željeli nazočiti- poručila je tajnica kluba iva Jelčić Šikić.

26. rujan 2024 13:51