StoryEditorOCM
KošarkaNAJSTARIJI U MOMČADI

Dario Šarić: Razmijenili su me 10 minuta prije isteka roka, dok sam ja spavao. Malo sam se iznenadio

Piše Gradimir Đukarić
14. veljače 2023. - 11:00

Dario Šarić odgledao je tijesan domaći poraz svog novog kluba Oklahoma City Thundera od New Orleans Pelicansa 103:100. Isaiah Joe promašio je tricu za produžetak i priliku da Thunder dođe do 28. pobjede ove sezone.

Dojmovi nakon iznenadnog tradea iz Phoenixa brzo su se slegli, Šarić se od bivšeg kluba oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama u kojoj je između ostalog napisao "Puno je sjajnih uspomena koje će me zauvijek podsjećati na sjajno razdoblje života koje sam tu proveo" i već podijelio prve impresije u novoj sredini.

- Spavao sam za vrijeme pregovora, razmijenili su me 10 minuta prije isteka roka. Uvijek se nekako iznenadiš, očekivao ili ne očekivao, tako to ide. Na kraju, sretan sam što sam ovdje, dio ove organizacije, skupine mladih, talentiranih momaka koji imaju veliku budućnost, kojima ću biti potpora - rekao je Šarić, koji će u Thunderu s 28 godina biti - najstariji igrač!?

- Zaključio sam da je dobro što ću biti oko ovih momaka, pokušat ću se ne osjećati staro. Malo je drukčiji program nego u Phoenixu, ali svi ovi dečki žele igrati košarku i natjecati se... Došao sam otvorenog uma, trener je također otvorenog uma, pa ću se držati toga - kazao je hrvatski košarkaš.

Šariću je Oklahoma City Thunder četvrti klub u NBA karijeri nakon Philadelphia 76-ersa, Minesotta Timberwolvesa te Phoenix Sunsa u čijim je redovima proveo posljednje tri i pol godine.

24. travanj 2024 13:23