StoryEditorOCM
OstaloCabare na YouTubeu

I ove srijede budite online u kazalištu: šibenski glumci čitaju i pjevaju šibenske pjesnike

Piše Šibenski.hr
26. svibnja 2020. - 13:41
Sibenik, 180120. U foajeu Hrvatskog Narodnog kazalista Sibenik, odrzala se sibenska poezija i pjesma, Arsenov feral, U sjeni balada.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

YouTube kanal „HNK u Šibeniku“ srijedu, 27. svibnja u 22 sata donosi još jednu Večer poezije šibenskih autora, a sve pod svjetlom Arsenova ferala (Link)

-Arsenov feral uspješnice su koje su voljene od naše publike i uvijek su u potpunosti punile naše kazalište. Kako se u ovim današnjim restriktivnim uvjetima ne možemo okupiti u našem voljenom kazalištu, za Vas smo pripremili novi nastavak Vašeg omiljenog formata kabarea u prilagođenom obliku – on-line PREMIJERA na YouTube kanalu „HNK u Šibeniku“. Ovu srijedu, ali i svake naredne srijede, možete pratiti naše objave on-line kabarea točno u 22 sata na našem YouTube kanalu.

Samo za Vas, u „Arsenovom feralu – Večer poezije šibenskih autora“ nastupaju naši glumci Oriana Kunčić, Franka Klarić ,Šime Bubica i Kristian Šupe. Od glazbenika nastupaju Toma Gracin i trio Bagatin – Nino Nimac, Toni Lučev i Ivana Bulat. Na repertoaru će biti pjesme raznih autora kao što su, među ostalim, Dedić, Juras, Bilić, Panjkota, Škevin, Bubica, Gulin, Runjić i Parun. Na tehničkoj realizaciji on-line izdanja kabarea možemo zahvaliti Pavle Karegi, Domagoju Careku, Željani Karega i Ivanu Puliću - najavili su iz šibenskog kazališta.

19. travanj 2024 20:31