StoryEditorOCM
IzložbeNajbolje od nas

Poziv za učenike osnovnih škola: Pošaljite svoj rad, bit će objavljen na izložbi u šibenskom Muzeju

Piše šibenski.hr
13. lipnja 2020. - 18:56

Povodom 60.-og Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku (MDF Šibenik) grad Šibenik i MDF Šibenik raspisali su likovni poziv za učenike osnovnih škola na temu Najbolje od nas. Svi poslani radovi bit će izloženi u Muzeju grada Šibenika za vrijeme trajanja Festivala (20. lipnja – 4. srpnja).

Zbog situacije s epidemijom, ove godine nije bilo moguće raspisati likovni natječaj na određenu temu kao što je to bio slučaj prijašnjih godina. Zbog toga je ove godine jedini kriterij da su radovi nastali za vrijeme trajanja epidemije. Pozivaju se učitelji – mentori da selektiraju radove učenike iz tog perioda te ih pošalju. Tehnike izvođenja likovnih radova su neograničene i slobodne, odnosno prema izboru i mogućnostima djece.

Posebnost likovnog programa Festivala očituje se u tome što putem svojih poziva želi uključiti što veći broj djece da sudjeluje na Festivalu te nema komponentu natjecanja. Svi radovi se jednako izlažu.

Radovi se mogu poslati najkasnije do 17. lipnja, a šalju se na adresu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Ulica Kralja Zvonimira 1, 22000 Šibenik.

16. travanj 2024 22:54