StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČEMU SVE TO?!

‘Svih ti otrovni komentari su me šokirali, jer sam ja isto mama i čovjek!‘: Franka Batelić uzvratila, izvrijeđali su je

Piše SCENA SD
22. svibnja 2024. - 11:35
Franka Batelić: Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo i, ljudi, opustite se malo i budite dobri jedni prema drugima...Cropix

Pjevačica Franka Batelić našla se na meti kritika zbog jedne svoje izjave tijekom gostovanja u podcastu "Mame kod Lane".


"Kad vidiš mame na Instagramu, frizura, djeca su super raspoložena, ručak... Svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova, na stolu. To mi je tako nerealno i smiješno, jer to je tako daleko od istine.

Ja ne znam koja mama to može", izjavila je Franka u podcastu, a mnogima to baš i nije najbolje sjelo, pa su je napali u komentarima.

Franka je odgovorila na prozivke u video iscječcima na Instagramu. Prenosimo ga:

image

Franka u videu na svom Instagramu

Instagram

"Osjećam potrebu raščistiti nešto. Lana je objavila mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena. Ja inače nemam običaj pričati o majčinstvu, jer smatram da je to nešto što svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva. Moja je izjava toliko izvučena iz konteksta da zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam, što je daleko od istine", započela je pjevačica.

"Ja iz svog iskustva pričam. Ja ne mogu svaki dan imati savršeno posložen, jer svaka mama ima različite ambicije i mogućnosti. Svaka mama radi najbolje što može i želi najbolje za svoje dijete. Svih ti grozni, zbilja otrovni komentari su me šokirali jer sam ja isto mama i čovjek i onda me naravno pogode takve stvari koje pročitam.

Ali jedino što bih vam htjela reći, žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo i, ljudi, opustite se malo i budite dobri jedni prema drugima", poručila je Franka.

image

Na neočekivane napade objavom na Instagramu reagirala je i Lana Gojak

Instagram

Inače, Franka je majka dvoje djece, sina Viktora i kćeri Grete, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom. Par se vjenčao 2018. godine u crkvi u istarskim Balama, a prije toga su bili u vezi šest godina.

image

Vedran Ćorluka i Franka Batelić su se vjenčali 2018. godine u crkvi u istarskim Balama, a prije toga su bili u vezi šest godina

Goran Šebelić/Cropix
image

Obitelj Ćorluka u zimskom điru po gradu: Vedran, Viktor i Franka

Josip Moler/Cropix
image

Vedran i Franka kao dečko i cura na dubrovačkom Stradunu 2013.

Tonći Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 15:15