StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSANDRA PERKOVIĆ

Naša atletičarka puni baterije na hrvatskom jugu prije povratka nastupima, pratitelji hvale njezin ljetni look

Piše Gloria.hr
10. kolovoza 2023. - 18:56

Devet je dana ostalo do početka Svjetskog atletskog prvenstva koje će se održati u Budimpešti, a na njemu ćemo ponovo navijati za našu kraljicu diska, Sandru Perković. Slavna hrvatska atletičarka dvostruka je olimpijska, dvostruka svjetska i šesterostruka europska prvakinja u bacanju diska, pa je svaki njezin nastup prilika za novi sportski uspjeh, možda i rekord, piše Gloria.

Do početka priprema Sandra puni baterije na hrvatskom jugu, a pratiteljima na Instagramu pokazala je fotografiju sa sunčanog Lopuda. "Zabava u kolovozu uvijek je bolja kad uživaš na hrvatskom suncu. Pa što čekaš?”, napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj pozira u predivnom mediteranskom ambijentu preplanula i odjevena u kratku bijelu suknju, odgovarajuću košulju i bosa. Za svoje je ljetno izdanje dobila niz lajkova i pohvala pratitelja. I ranije je Sandra objavila prizor s ljetovanja i pokazala sportsku figuru u atraktivnom bijelom bikiniju.

Sandra je u Storyjima na Instagramu najavila i 73. Hanžekovićev memorijal, popularni Hanžek, koji će se u Zagrebu održati od 8. do 10. rujna. Prvog dana međunarodnog atletskog mitinga na Trgu bana Jelačića nastupit će skakačice i skakači u dalj, drugi dan, u subotu, pokraj Zagrebačkih fontana već će se tradicionalno natjecati bacači kugle na Memorijalu Ivana Ivančića, a natjecanja u svim ostalim atletskim disciplinama održat će se u nedjelju na stadionu Mladosti. Na Lopudu 33-godišnja kraljica diska uživa sa zaručnikom Edisom Elkasevićem, koji joj je i trener. Zajedno su dulje od deset godina, odnedavno su i zaručeni, pa se mogu očekivati i svadbena zvona, piše Gloria.

image

Pobjednički poljubac s prošlogodišnjeg Hanžeka: Sandra Perković i Edis Elkasević
 

Ronald GorŠiĆ/Cropix
image

SANDRA PERKOVIĆ

Sandra PerkoviĆ/ Instagram

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 06:32