StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRETJERALA, kažu

Bila je najljepša žena Jugoslavije, očarala je i svijet, a danas joj pišu: Što si učinila, mama je puno ljepša od tebe!

Piše Scena SD
21. veljače 2024. - 09:46
Tijana Stajšić danas i u vrijeme kad je bila Miss Yugoslavije i 6. najljepša na svijetuInstagram, YT Screenshot

Nekadašnja manekenka Tijana Stajšić slovila je za jednu od najljepših žena Jugoslavije, ali već godinama nije prisutna u javnosti.

Tijana je rođena u Somboru 1984. godine, a modelingom se počela baviti kao tinejdžerica i postigla je brojne uspjehe.

Jedan od prvih značajnih uspjeha bila je pobjeda na izboru za Miss Jugoslavije 2001. godine, a potom se na svjetskom izboru u Južnoafričkoj Republici plasirala među prvih deset ljepotica, zauzela visoko 6. mjesto i tako postala jedna od najuspješnijih misica iz regije.

Pažnju je ponovno privukla 2009. godine sudjelovanjem u reality showu "Big Brother", gdje je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu.

Nedugo nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila tečaj za vizažisticu. Danas se bavi tim poslom, te vodi salon posvećen uljepšavanju kućnih ljubimaca.

Nemoguće je ne primijetiti da se Tijana poprilično promijenila od vremena kada je nosila titulu Miss Jugoslavije, pa je javnost napada da je pretjerala s estetskim operacijama.

"Promijenila osobni opis...", "Sve liče jedna na drugu, sve umjetno...", "Jel‘ ovde ima više šminke ili filtera?" - neki su od komentara.

Istovremeno, mnogi na Instagramu hvale svježinu i prirodnu ljepotu Tijanine majke, s kojom je bivša misica jako bliska i često objavljuje zajedničke fotografije. Smatraju da se trebala ugledati na nju.

"Nisi trebala raditi ništa od estetskih operacija, jer si bila duplo ljepša nego sada. Što ti je to trebalo, Tijana?", pišu joj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 09:23