StoryEditorOCM
Showbiztviteraši u akciji

Ovo je urnebesno! Detalj s nastupa Švicarca nasmijao sve: ‘Ovako izgleda moja hrana u mikrovalnoj‘

Piše SCENA SD
9. svibnja 2024. - 22:00

Švicarski predstavnik Nemo, najveća konkurencija Baby Lasagni, predstavio se s pjesmom The Code, a gledatelji su na društvenim mrežama komentirali njegov nastup, točnije vrtnju na pozornici.

"Ovako izgleda moja hrana u mikrovalnoj", komentirao je jedan, a drugi dodao: "Drago mi je da su se odmaknuli od imidža tužnog dečka". 

Nemo Mettler pjeva na Eurosongu pjesmu "The Code" koja je inspirirana djelomično i stvarnim životom, kaže. Nemo se deklarira kao nebinarna osoba, odnosno ne deklarira se kao ni muško ni žensko, već kao "they/them", odnosno "oni".

Nemo je glazbenik, pjevač i reper koji se može pohvaliti znanjima sviranja violine, klavira i bubnjeva. Stvara žanrove rapa, hip hopa i popa. Izdao je tri EP-a do sad na njemačkom i engleskom jeziku u svojih devet godina karijere. Najuspješnija mu je pjesma "Du" iz 2017. Natjecao se u showu "The Masked Singer" gdje je završio na petom mjestu.

Na Instagramu trenutno ima preko 60 tisuća pratitelja, što znači da je u proteklih mjesec dana više od 30 tisuća ljudi postalo fan Nema. Naime, još u travnju brojka je bila tek 30 tisuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:58