StoryEditorOCM
Showbizbliži se finale

Nikolina s Klisa prva je Dalmatinka u finalu popularnog showa Zvezde Granda: ‘U Beograd vodim sina, tetu i tetka...‘

Piše V. P.
4. lipnja 2024. - 22:28

Srpski regionalni show Zvezde Granda već 20 godina obara rekorde gledanosti diljem regije, a veliko finale zakazano je ove subote.

Među natjecateljima iz Srbije, BiH, Makedonije i Bugarske našli su se i predstavnici Hrvatske. Naše boje uz Betu Sudar iz Valpova brani i Nikolina Perković s Klisa.

Žiri kojeg, među ostalim, čine Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković i ostali oduševila je glasom i interpretacijama mnogih pjesama.

- Uzbuđena sam i ponosna jer mogu predstavljati Dalmaciju i Hrvatsku u jednom od najboljih regionalnih natjecanja. Prvi se put dogodilo da je jedna Dalmatinka sudjelovala u Zvezdama Granda i našla se u finalu - kaže Nikolina kojoj je žiri u više navrata rekao da bi bila idealna pjevačica Magazina.

Njene pripreme za finale traju još od prošle jeseni s obzirom da se show emitira od rujna. 

- Ovaj tjedan imamo popratna snimanje i studijske probe. U finalu prvo pjevamo jednu pjesmu, a ako prođemo u novi krug nakon što se zbroje glasovi, onda i drugu. Izvest ću brzu pjesmu, onako baš u mom stilu, kakve sam dosad izvodila - priča Nikolina.

Od ove je godine novost da Hrvatska po prvi put može glasati za omiljenog kandidata i to od 21 sat nakon što počne emisija uživo. Može se poslati maksimalno 20 poruka s jednog broja, a za Nikolinu pošaljite poruku sadržaja 2 na broj 666888. Prijenos se može pratiti na live streamu Grand produkcije i na kanalima Pinka.

- Očekujem podršku svojih ljudi u finalu! Sa mnom u Beograd idu teta, tetak i moj sin. Teta mi je poput majke koju sam nažalost izgubila, obećala je da će umjesto nje biti sa mnom ako dođem do finala - govori Nikolina.

Ona je prije šest godina sudjelovala u RTL-ovu showu Zvijezde, no otkako se emitiraju Zvezde granda želja joj je bila sudjelovati baš u toj emisiji.

image

Nikolina Perković

Bozidar Vukicevic/Cropix

- Stalno sam gledala taj show. No to je jako teško. Prvo financijski, zatim vremenski, a kad imaš obitelj nemaš trenutak da ispuniš te snove. Kad sam uhvatila trenutak da ispunim svoje snove, krenula sam u taj show. Ne mogu reći da produkcija u Hrvatskoj nije dobra, ali Zvezde Granda su nešto drugačije i posebnije. Drukčiji nivo, a na kraju krajeva tamo se stvarno osjećam kao kod kuće. Kolege me podržavaju, a u Beogradu me poznaju kao "naša Dalmatinka". Tako me zovu. Suludo je da budem netko drugi, a ne Dalmatinka. Pjevam ono što jesam i odakle dolazim. Donosim im dašak mora i Dalmacije u Beograd. Zbog svega toga što radim i kako se prikazujem imam podršku okoline - rekla je nedavno Nikolina za Slobodnu Dalmaciju.

Ove godine ušla je u sezonu na poziv svog mentora iz prve sezone, beogradskog pjevača i glumca Đorđa Davida. 

- Bila sam na rubu da li prihvatiti poziv. To je sve jedan veliki zalog, putovati iz Splita u Beograd, to je jedan veliki put. Snimanja su bila svako dva, tri tjedna. S obzirom na obitelj, posao, sve što imam u Splitu bilo je malo teško - kazala je pjevačica koja radi u administraciji jedne firme i nastupa u bendu Top.

- Da nemam muža koji "pogleda" na djecu kad ja odem četiri, pet dana na put, ne znam kako bih. I njegova majka uskače. Djeca nisu mala, imaju 5 i 15 godina, tako da nekako to sve skupa funkcionira. Sin zna pripaziti na sestru ako zatreba. Zajedno smo tim koji kvalitetno funkcionira i ništa se ne ruši. Tako da je najbitnije da su kockice još uvijek posložene - zaključuje Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 22:29