StoryEditorOCM
Showbiznovi brak

Medijski mogul u 94. godini peti put izrekao ‘sudbonosno da‘, evo tko je njegova nova supruga

Piše Scena SD
4. lipnja 2024. - 08:30

Medijski mogul Rupert Murdoch oženio se peti put u 94. godini, na svečanosti u svome vinogradu u Kaliforniji.

Svi su gosti stigli luksuznim automobilima, uključujući marke kao što su Audi, Bentley, Jaguar, Lexus... Vjenčanju su prisustvovali i američki sportski direktor Robert Kraft sa suprugom Danom Blumberg, izvršni direktor News Corpa, Robert Thompson, sa suprugom Wang Ping i brojni drugi.

Njegova peta supruga umirovljena je ruska molekularna biologinja Elena Žukova (67). koja iza sebe ima brak s milijarderom Aleksandarom Žukovom, od kojeg se razvela kada je njihova kći Daša imala tri godine.

Žukova je s kćeri napustila Sovjetski Savez 1991. i zaposlila se na Baylor College of Medicine u Houstonu. Iako je to preseljenje trebalo biti privremeno, kći i ona ostale su tamo, a Elena je nastavila obrazovanje i posvetila se studiju o dijabetesu.

image

Rupert Murdoch i njegova četvrta supruga, bivša manekenka Jerry Hall, s kojom se razveo 2022. godine.

Leon Neal/Afp

Kada je otišla u mirovinu, ostala je raditi kao profesorica molekularne biologije. Osim Daše, Elena iz jedne prethodne veze ima i blizance čija imena nisu poznata medijima.

Murdocha i Žukovu navodno je upoznala njegova treća supruga Wendi Deng.

Murdochovo medijsko carstvo, koje je pokrenuo u Australiji 1950-ih, uključuje News of The World, Sun, New York Post, Wall Street Journal i TV kanal Fox News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 08:32