StoryEditorOCM
ShowbizNAJVAŽNIJI RAZLOG

Bili su hot par 2000-ih: Maja Vučić i Igor Hajdarhodžić viđeni zajedno! Spojila ih je njihova prelijepa kći Gita

Piše SCENA SD
3. lipnja 2024. - 18:45

Svi koji su pratili i voljeli domaću glazbenu scenu iz 90-ih itekako se sjećaju Maje Vučić, lijepe članice zagrebačkog "girl" sastavas Divas, koje su tih godina žarile i palile radijskim eterom, pozornicama, naslovnicama magazina.

Maja je mnoge iznenadila kad je odlučila napustiti pjevanje i posvetiti se svojoj prvoj, velikoj ljubavi, psihologiji.

Po završetku studija, Maja je upisala stručno školovanje iz područja organizacijske psihologije, te edukaciju iz Kognitivno-bihevioralne terapije, te se bavi savjetovanjem i psihoterapijom.

Mediji su tih 90-ih, osim njezinih nastupa, s puno pažnje pratili i ljubavni život Maje Vučić, pogotovo kad se dogodila njezina strastvena romansa s dubrovačkim umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem, s kojim je dobila kći Gitu.

image

Igor Hajdarhodžić i Maja Vučić snimljeni 2003., kad su bili ljubavni par

Mladen Pobi/Cropix

U jednom trenutku, ipak, Maja i Igor su prestali biti životni partneri, a Maja se u potpunosti posvetila svojoj struci i podizanju kćeri, koja želi studirati glumu i pjevanje u Engleskoj na Rochester Independent Collegeu.

Jabuka tako nije pala daleko od stabla. Gita, baš kao i mama Maja, prelijepo pjeva, a i fizički joj nalikuje.

image

Malena Gita i mama Maja 2010. na predstavi "Ivica i Marica"

Bruno Konjević/Cropix

"Kada ti dijete javi da je dobro i sretno, da radi sve što je htjela raditi, sve pada u drugi plan. Čak i da ne odlaze u inozemstvo, djecu prije ili kasnije moramo pustiti da žive svoj život", kazala je emotivno Maja prošle godine u razgovoru za Gloriju.

Priznala je kako je sklonija Giti dati poslovne i životne savjete, nego one o pjevanju, budući da Gita, kako je ocijenila, pjeva bolje od nje.

image

Tata Igor Hajdarhodžić i mama Maja Vučić s voljenom su kćeri Gitom proslavili njezin sretan dan

Instagram

Prošlog vikenda Gita je imala maturalnu zabavu, a za tu priliku pozirala je s roditeljima, koje je, kao i uvijek kad su u pitanju najvažniji trenuci u njezinom životu, spojila pored sebe. I ta je fotografija objavljena na društvenim mrežama izazvala puno pažnje.

No Maja Vučić, baš kao ni Gita Hajdarhodžić nikad nisu željele za medije pričati o svom privatnom životu.

Lijepu Gitu nedavno se emotivno povezivalo s istaknutim glumcem mlađe generacije, Lovrom Juragom, no nije bilo potvrde o prirodi njihovog odnosa.

Ono što se definitivno zna jest da su oboje, i Gita i Lovro, izvanredni pjevači.


On je to pokazao najširoj publici, sudjelujući u tv showu "Zvijezde pjevaju", a s Gitom u kombinaciji oduševio je Zagrepčane, kojima su pjevali na glumačko-glazbenom spektaklu "Vraćam se, Zagrebe, tebi" ispred zagrebačkog HNK-a. Ali i u duetu s mamom Majom.

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 18:50