StoryEditorOCM
Promoprijave u tijeku

Osvojite stipendije vrijedne 13.000 eura!

Piše Sara Šarić/sponzorirani sadržaj
3. lipnja 2024. - 13:57

Jedinstveno iskustvo studiranja Gastronomije na Veleučilištu Aspira ima najdužu tradiciju u Hrvatskoj i stotine uspješnih alumnija.

Gastronomija postaje sve atraktivnija profesija, a Veleučilište Aspira nudi najbolje obrazovanje za ovo sve popularnije i, na tržištu, vrlo traženo područje. Kao vodeća institucija u Hrvatskoj, upravo Veleučilište Aspira priprema i educira najspremnije i najbolje kulinarske stručnjake, kroz pažljivo osmišljene programe, renomirane predavače i praktične radionice u suradnji s poznatim restoranima i hotelima diljem zemlje.

Ako želite postati dio prestižnog svijeta gastronomije i dobiti vrhunsko obrazovanje koje će vas pripremiti za sve izazove kulinarskog svijeta, Veleučilište Aspira je pravi izbor za vas.

image
Mattsteirer/

Studijski smjer Gastronomija na Aspiri pruža jedinstvenu priliku za razvoj vaših gastronomskih vještina i profesionalnih kompetencija. Program uključuje intenzivne praktične radionice, vođene od strane iskusnih chefova i predavača te mogućnost stručne prakse u najboljim hrvatskim restoranima i hotelima.

PRILIKA ZA OSVOJITI STIPENDIJU

Ako ste oduvijek sanjali da ćete vladati poznatim kuhinjama diljem regije, ali i svijeta, pokažite svoje kulinarske vještine i osvojite vrijedne stipendije! Aspira nudi sjajnu priliku za buduće studente kroz natjecanje Cooking Battle, koje će se održati 11. lipnja. Najbolji sudionici osvojit će stipendije u vrijednosti od 9000 i 4000 eura, što će im omogućiti besplatno obrazovanje na studijskom smjeru Gastronomija, dok će ostali sudionici dobiti druge vrijedne nagrade.

Natjecanje će se održati pod budnim okom chefa Nikše Bobana, a sudionici će imati 90 minuta za pripremu kreativnog jela koristeći namirnice iz "mistery boxa" nakon čega će prezentirati svoj recept i kreaciju žiriju. Prijaviti se mogu sve punoljetne zainteresirane osobe, a prijave su besplatne i otvorene do 7. lipnja. 2024. godine.

Ovo je vaša prilika da se dokažete kao najbolji mladi kuhar i osvojite stipendije za studijski smjer Gastronomija te iskusite jedinstveno iskustvo na studiju koji ima najdužu tradiciju u Hrvatskoj i stotine uspješnih alumnija.

PRAVILA NATJECANJA

Datum: 11. lipnja 2024.

Vrijeme održavanja: 10.00 sati

Mjesto: Veleučilište Aspira

Svaki sudionik dobit će "mistery box" s namirnicama koje je odabrao naš chef Nikša Boban. Imat ćete 90 minuta da od ovih namirnica pripremite kreativno i jedinstveno jelo koje će ocijeniti naš stručni žiri. Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe zainteresirane za studij gastronomije.

Nagrade

Prva nagrada: stipendija u iznosu od 9000 eura za studijski smjer Gastronomija.

Druga nagrada: stipendija u iznosu od 4000 eura za studijski smjer Gastronomija.

Ostali sudionici: vrijedne nagrade.

Kako se prijaviti?

Prijave su besplatne i otvorene do 7. lipnja. Prijavite se putem linka koji ćete naći na službenim stranicama Veleučilišta Aspira. Za sve dodatne detalje i pitanja vezana uz natjecanje pošaljite mail na info@aspira.hr.

Ne propustite priliku sudjelovati u Cooking Battleu i osvojiti stipendiju koja će vam otvoriti vrata uspješne karijere u gastronomiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 23:29