Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 4. travnja 2020. godine blago u Gospodinu preminuo u 45. godini života naš voljeni

JOSIP NAKIĆ

pok. Josipa 1975. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavljen je u krugu obitelji na mjesnom groblju Sv. Petar u Siveriću. Ožalošćeni: majka Milenka, sestre Narcisa i Helena s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je 6. travnja 2020. tiho napustila naša draga

MARIJA (ZLATA) ĐURIĆ

rođ. Dalbello 1943. g.
U boli, ljubavi i zahvalnosti od tebe se opraštaju: suprug Slobodan, kćer Saša, zet Ljubo, brat Ivo s obitelji, sestra Mirjana s obitelji i obitelji pokojnih sestara Lucije i Katije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Sprovodni obredi će biti obavljeni naknadno. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.IV.2020. u 73. godini života blago u Gospodinu napustio naš dragi i nikad prežaljeni suprug, otac, brat, stic, ujac i djed

MARINKO BARIŠIĆ

pok. Nikole (Bare) 1947. - 2020.
Zbog trenutne situacije pogreb dragog nam pokojnika obavit će dana 8.IV.2020. u najužem krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Danka, sin Ivan s prijateljicom Inom, brat Davor s obitelji, sestra Olga s obitelji, unuk Domagoj, šurjaci Zvonko i Živko, obitelj pok. šurjaka Ive, svastika Anđelka s obitelji, obitelj pok. svastike Janje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.IV.2020. godine napustila naša mila i voljena majka, baka i prabaka

MATIJA TOMIĆ - FERIĆ

1924. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu obitelji. Ožalošćeni: sin Ljubo, kćer Marica, unuke Dijana i Zdenka s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Slomljenim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2020. u 70. godini blago u Gospodinu preminula naša

MILA LJUBIĆ

rođ. Brečić 1950. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu najdražih 7.IV.2020. na groblju Lovrinac. Zauvijek neutješni: kćer Marijana, zet Mario, unuke Madlene i Gabriela, brat Božo i Petar s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina. Mila mati ti nikada nećeš znati koliko za tobom patim. Čuvao te dragi Bog.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.IV.2020. u 70. godini iznenada preminula naša draga

MIRA DUPAN

rođ. Ercegović 1950. – 2020.
Pogreb drage nam pokojnice bit će obavljen u krugu obitelji. Ožalošćeni: suprug Franjo, sin Goran, nevjesta Gordana, unučad Jakov i Eva, sestre Vjera i Gordana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 6.IV.2020. napustio nas je naš voljeni

NENAD MUDNIĆ

MUMA 1935. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 8.IV.2020. tiho u krugu obitelji. Za njim tuguje nećakinja Vjerica s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 6.IV.2020. napustila naša voljena majka i sestra

SENKA ŽURIĆ

1960. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu najmilijih 7.IV.2020. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kći Nina sa zaručnikom Tomislavom, sestra Milena s obitelji, diver Paško s obitelji, zaove Nevenka i Katica s obiteljima i ostala mnogobrojna rodbina. Hvala ti što si oplemenila naše živote! Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2020. godine napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

VOJIN MADŽAR

pok. Ilije 1948. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju Uble. Ožalošćeni: supruga Milena, sinovi Sreto i Goran, nevjesta Lara, unuci Ivano, Bruno i Lorana, brat Dušan s obitelji, sestre Cvita i Kosa sa obiteljima, obitelji pok. sestara Mare i Dese, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2020. u 64. godini života tragično preminuo naš dragi

ZORAN KONTI

pok. Nikole 1957. – 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 8.IV.2020. u krugu uže obitelji. Ožalošćeni: supruga Jelica, sinovi Oliver i Daniel, majka Ljubica, nevjesta Marija, unučad Jelena, Lucas i Ivano, obitelj pok. brata Berislava te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije (COVID-19) molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6.IV.2020. godine blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

MARKO MARKOTA

1932. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu najmilijih dana 7.IV.2020. na mjesnom groblju u Ramljanima. Ožalošćeni: kćer Mirjana, sin Ivan, brat Zvone s obitelji, obitelj pok. brata Nikole, obitelj pok. sestre Anke, sestra Iva s obitelji, sestra Jandra, zet Vedran, nevjesta Ivanka, unuk Ivo s obitelji, unuke Anamarija i Sarina, praunuci Luka i Marko. Počivao u miru Božjem.
Nakon dugog i ispunjenog života napustila nas je naša draga

NEDA ANZULOVIĆ

rođ. Dešpalj 1921. - 2020. profesor hrvatskog jezika, lektor i bibliotekar
Za njom žale Boris, Meri, Dinko, Petra, Joško, Marijana, Niko, Luka, Toni, ostala rodbina i prijatelji. Tihi pokop bio je na Gradskom groblju u Zadru u utorak, 7. travnja 2020.
Dana 6.IV.2020. preminuo je naš dragi stric i djever

ALJOŠA TORBARINA

1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji. Ožaloščeni njegovi najmiliji: Saša, Željka, Šimica, Marija, Vanja i Cvita. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru!
Tužnim srcem javljamo rodbini ,prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2020. godine napustio naš voljeni

ANTE MRŠE

13.VI.1927. - 6.IV.2020.
Sprovod je bio na groblju Gospe na krugu u Kaštel Kambelovcu u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Filomena,sin Jakša, sin Nikica, nevjesta Ines, unuka Sara, č.s. Snježana, nećak Bože Mrše s obitelji i nećak Ante Ojdanić s obitelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 6. travnja 2020. godine, u 70. godini života preminuo naš dragi

ANTE PILIŽOTA

pok. Josipa 1950. - 2020. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: supruga Nevenka, sin Joško, kćer Antonija, nevjesta Katarina, zet Vihor, unuk Tonko, brat Vinko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6.IV.2020. godine nakon duge i teške bolesti preminula naša voljena majka, baka, svekrva i punica

DANA VIŠEVIĆ

ud. Serafina 1934. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju Sv. Josip, Kaštel Novi. Ožalošćeni: sin Ante, kći Jela Saratlija, nevjesta Željka, zet Nediljko, unučad Stefani, Daniel, Anđela i Anđelo te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2020. god. napustio naš voljeni

IVAN PENAVA

1941. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Darijo, kćer Suzana, nevjesta Jasminka, zet Marijo, unučad Marija, Ante, Ivo i Daria te obitelj pok. brata Srećka i sestre Tonke, obitelj pok. Petra Žderića, obitelj pok. Mirke Žderića te obitelj pok. Ike Žderića, obitelji Mikulić i Radaljac te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2020. napustila naša draga majka, supruga, baka i sestra

IVE KOVAČEVIĆ

1949. - 2020.
Ožalošćeni: suprug Mate, kći Ljubica, sin Mario, nevjesta Ana, unuci Mate, Ivan i Lucija, sestra Senija s obitelji, obitelj pok. sestre Jagode, zaove Marija, Mirjana i Vinka s obiteljima, djeverovi Nediljko i Ivo s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 6. travnja 2020. godine blago u Gospodinu preminuo u 91. godini života naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed, stric, ujac i tetak

JERKO JURKOVIĆ

pok. Ante 1930. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Slavenka, kći Marica, sin Neven, nevjesta Iva, unučad Ivana, Antonia i Ante, praunuka Nika, obitelji pok. braće Mladenka i Marka, obitelji pok. sestara Danke i Mirjane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Dana 5.IV.2020. napustio nas je naš dragi

JOSIP ANIĆ MATIĆ

1945. - 2020.
Tihi pokop je obavljen dana 7.IV.2020. Ožalošćeni: nećaci i nećakinje s obiteljima, rođaci i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. godine u 84. godini preminula naša draga

IVANKA URSIĆ

rođ. Gospodnetić 1936. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu najmilijih. Ožalošćeni: kćerke Jordana, Lovorka i Marita, zetovi Ilko i Ivan, unuci Nikola s obitelji, Vice, Jure, Ivana, Šime i Lucija, brat Juraj (Đuro) s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Shrvani tugom javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2020. nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena

JADRANKA TOMAŠIĆ

1951. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 6.IV.2020. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Želimir, sinovi Ivan i Frane, nevjesta Ana, unuk Lovre te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 4.IV.2020. zauvijek nas je napustila naša voljena majka i baka

JEANNINE - CLAUDE VARVODIĆ

Za njom tuguju kćerke Ani i Ivana, zet Marko, unuci Vedrana, Jozo i Ivo, praunuka Karla. Hvala ti za ljubav koju si nam dala! Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. g. blago u Gospodinu preminula naša voljena

VESELA NAKIĆ

rođ. Stričan 1935. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se dana 7.IV.2020. godine tiho u krugu obitelji. Za njom tuguju: sin Mirko s obitelji, kćer Mirjana Ravlić s obitelji, sestra Vica s obitelji, braća Ivica i Marko s obiteljima, obitelj pok. brata Stipe, zaove Cvita i Stana s obiteljima, unučad, praunučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 3.IV.2020. godine nakon teške bolesti napustila naša draga

ZORKA PLAVČIĆ

1953.- 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji. Ožalošćena sestra Kata Topić s obitelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 3.IV.2020. u Baselu – Švicarska preminuo je naš voljeni

DR. ČEDOMIL ČEDO BOGDAN

1935. – 2020.
Zauvijek će biti u našim mislima i srcima: supruga Neda, djeca Inja i Boris s obiteljima, sestra Alemka i brat Joško s obiteljima te ostala rodbina Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Ivan 11.26) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2020., na blagdan Cvjetnice, napustio naš voljeni

ANTE KLARIĆ (JURELA)

1924. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji na groblju Sustipan - Jesenice. Za njim tuguju: sin Mladen, kći Antica, nevjesta Kamenka, zet Mate Ledina, unučad Vicko, Marica sa suprugom Matijom, Emilija i Ante, praunuk Toma te ostala rodbina i prijatelji. Cijelog života širio si ljubav i dobrotu, neka ti dragi Bog podari mjesto u svom kraljevstvu. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2020. god., okrijepljena svetim Sakramentima, napustila naša mila i voljena majka, baka, prabaka i punica

GORDANA BEŠKER

rođ. 1939.
Posljednji ispraćaj mile nam pokojnice obavljen je na mjesnom groblju Sumpetar, Jesenice u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: sinovi Goran i Dean s obiteljima, kćer Ana Marija Čović s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
"Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje; ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." Ivan 11, 25 S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2020. blago u Gospodinu preminula naša voljena

MILENKA MILA BAUMGARTNER

rođ. Kalinić 1926. - 2020.
Tiho je sahranjena dana 6.IV.2020. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sinovi Ante i Damir, nevjeste Vedrana i Marica, unuci Tihomil, Dario, Tihana i Nikolina te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Posljednji pozdrav

RADE ŠUKALO

Uvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. Hvala ti na bezuvjetnoj ljubavi i dobroti. Za njim tuguju: supruga Ljerka, kćeri Jadranka i Jasna, unuk Kuzman, snaha Martina te praunuke Nika i Mila.
Dana 5.IV.2020. u 89. godini života prestalo je kucati srce naše drage majke, bake i prabake

VERONIKA AMIŽIĆ

žena pok. Ante rođena Mihanović 17.II.1932. - 5.IV.2020.
Sahranjena je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju u Žrnovnici. Ožalošćeni: sin Leo - Zlatko, kći Ankica, zet Marko, nevjesta Marica, unučad Andrija, Mirko, Duje, Matija i Lucija s obiteljima. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivala u miru Božjem!
Okružena svojim najmilijima preminula je naša draga majka, baka i punica

ANA BEGO

1925. - 2020.
Tiho je ispraćena 6.IV.2020. na groblju Lovrinac. Zauvijek ostaje u sjećanju njena ljubav prema nama. Emica, Luka, Roko i Neno Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 5.IV.2020. u 93. godini života preminula naša draga majka, baka, prabaka i svekrva

ANA GRGAT

(rođ. Norac - Kevo) 1927. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji 6.IV.2020. na groblju Sv. Luka u Otoku. Ožalošćeni: sinovi Luka, Nediljko i Kruno, kćeri č. s. Velimira, Ana Vidurinović i Marija Bajić s obiteljima, nevjesta Milena, unučad Marijana, Ivana i Martina s obiteljima, Dominik, Ante, Ivan, Josipa i Mario, praunučad te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2020. napustila naša voljena

ANĐELKA JAPIRKO

ud. Marina rođ. Cikatić 1930. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 6.IV.2020. na Novom groblju u Solinu. Ožalošćeni: sin Vatroslav, nevjesta Katija, unuk Mario sa suprugom Alenkom, unuka Angela, unuka Antonia sa suprugom Ivicom, unuka Marina, praunučad Katija, Jure, Marin i Marko, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6.IV.2020. godine preminuo naš voljeni

FRANO SINČIĆ

1948. - 2020.
Sprovod će biti obavljen u krugu obitelji. Za njim tuguju: supruga Maja, kćeri Silvia i Katija, zetovi Dragan i Milivoj, unuke Lucija, Marija, Mila i Dora, brat Božo s obitelji te ostala brojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Suze koje plačeš za mamom najteže su, jer su prve koje plačeš bez nje

HELENA MATKOVIĆ

ud. Tomislava 15.XI.1936. - 2.IV.2020.
U ljubavi i zahvalnosti od tebe se opraštaju sinovi Mate sa Sandrom, Melisom i Mateom i Zvonimir s Andreom, obitelji Matković i Skrjanc te ostala rodbina u Hrvatskoj i Sloveniji. Sahrana će se obaviti u krugu obitelji 7.IV.2020. na groblju u Meersburgu. Počivala u miru Božjem.
S nadom i vjerom u život vječni, dana 5.IV.2020. u 90. godini, preminula je tiho u Gospodinu naša majka, baka, prabaka, sestra, punica i svekrva

IVA BATINIĆ

udova Marijana (Mrke)
Sahrana naše drage pokojnice obavljena je tiho u krugu obitelji dana 6.IV.2020. na groblju u Lovreću. Ožalošćena djeca: Marija, Ivan, Ivanka, Branko i Nediljko s obiteljima, sestra Kata i brat Petar s obiteljima, obitelj pok. zaove Mare Bošnjak te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je u petak 3.IV.2020. godine u 87. godini života okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu preminula naša draga majka, baka, prabaka, sestra i teta

IVA BITANGA

rođ. Jukić 1934. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bio je na Cvjetnicu 5.IV.2020. godine u 17 sati na groblju Sv. Mihovila u Runoviću. Ožalošćeni: sin Ivan s obitelji, kćeri Marija, Ivanka i Ljiljana s obiteljima, sin fra Marko, sestra Marija s obitelji, braća Milan i Nediljko s obiteljima, obitelj pok. brata Ivana i pok. sestre Ane te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6. travnja 2020. u 63. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi suprug, otac, brat, ujac, zet, djed i rođak

IVAN PILIĆ

pok. Mate 1957. - 2020. hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika zbog novonastale situacije održat će se na groblju Ime Isusovo u Drinovcima - Miljevci u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: supruga Nevenka, sin Mate s obitelji, kći Slavica s obitelji, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. sestre Rose, nevjesta Antonia, zet Željko, unučad Lucia, Aurora, Laura i Dino te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2020. godine nakon kratke i teške bolesti napustio naš dragi suprug, otac, svekar, djed i brat

IVAN ŠEVO

pok. Ilije 1935. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se tiho u krugu obitelji dana 7.IV.2020. Ožalošćeni: supruga Ivanica, sin Goran, nevjesta Ljiljana, unuci Ivana i Ivan, sestra Nevenka s obitelji, obitelji pok. braće Marina i Milana, obitelj pok. sestre Mare, te ostala tugujuća rodbina. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 4.IV. okrijepljen svetim sakramentom preminuo je naš voljeni

JOSIP PROTRKA

MILJENKO 1943. - 2020.
Neutješni zbog gubitka, a ponosni na njegovu dobrotu i plemenitost obavještavamo sve koji su ga voljeli i cijenili da će pogreb biti obavljen u krugu najuže obitelji na groblju sv. Križa. Za njim tuguju: sin Ivica, kćeri Anita i Slavica, unučad Marin, Paula s Draganom, Marin, Josip, Luka i Ana, nevjesta Anđelina, zetovi Marijo Puharić i Vice Franić, brat Ljubo s obitelji, sestra Ljubica s obitelji, obitelj pok. sestre Slave, obitelj pok. brata Zvonka, te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Uz veliko hvala svima molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 28.III.2020. god. u Bremerhavenu, Njemačka, iznenada napustio naš dragi

LUKA SKAKO

pok. Mate 1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Luke obavit će se dana 7.IV.2020. god. u krugu najuže obitelji. Za njim tuguju: supruga Ursula, sin Mate sa djevojkom, kćeri Katja i Katarina s obiteljima, sestra Ivka, sestre Mladenka i Nevenka s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 5.IV.2020. preminula naša draga majka, baka, prabaka, svekrva, punica i sestra

MARIJA IVANČEV

ud. Petra 1940. - 2020.
Pokop naše drage pokojnice bit će obavljen tiho u krugu obitelji dana 7.IV.2020. Ožalošćeni: sin Nikola s obitelji (odsutan), kći Antica Radić s obitelji, kći Mirjana Jerebar s obitelji, kći Milka Nevešćanin s obitelji, kći Jadranka Kikić s obitelji (odsutna), braća i sestre te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 5.IV.2020. nakon duge i teške bolesti u 69. godini života preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed i punac

MARKO SEKUL

1951. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Ljilja, kćeri Ivana i Marina s obiteljima, sestra Ines, obitelji Sekul i Harašić, obitelj Brnić, Milanović i Lendić te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5. travnja 2020. godine preminula naša voljena supruga, majka, baka i sestra

NEVENKA UVODIĆ

rođ. Bralić 1935. - 2020.
Ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u krugu obitelji na mjesnom groblju u Klisu. Ožalošćeni: suprug Jeronim, kćer Vanja, unuka Jelena, brat Ante (Tonko) s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Neka te čuvaju anđeli bijeli. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 4.IV.2020. godine preminuo naš dragi

PAŠKO NIZIĆ

1954. - 2020.
Sahrana je obavljena tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju Kljenak. Ožalošćeni: supruga Suzana, djeca Paško, Iva i Ranko, sestre Emilija Jelavić i Nena Matić s obiteljima, brat Emil s obitelji, šura Tonći Tomaš s obitelji i ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2020. godine blago u Gospodinu preminula naša voljena kćer, supruga, majka i nevjesta

TANJA REBIĆ

1960. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se 7.IV.2020. godine u krugu obitelji. Ožalošćeni: otac Desko, suprug Miroslav, kćeri: Andrijana, Maja i Josipa, sin Josip, djever Nedjeljko, zaove: Mila, Iva i Jasna s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2020. blago u Gospodinu preminuo naš dragi

VINKO BANOVAC

pok. Ante 1950. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji na groblju Sv. Nikole u Bogdanovićima. Ožalošćeni: brat Ante i nevjesta Marija, nećaci Ivica i Marina s obitelji, obitelj pok. brata Šimuna. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli i tuzi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2020. prestalo kucati srce našeg voljenog

ZORAN MILAČIĆ

1959. - 2020.
Zbog novonastale situacije ispraćaj tijela pokojnika bit će obavljeno u krugu najmilijih na Krematoriju u Zagrebu. Ožalošćena: supruga AnaMaria (Mia) te rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 3.IV.2020., u 79. godini života napustio naš dragi suprug, otac, punac, svekar, brat i dida

ZVONKO GAGULA

pok. Ante 27.III.1941. - 3.IV.2020.
Sahrana dragog nam pokojnika će biti obavljena u tišini i užem krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Miomira (Cica), kćer Snježana s obitelji, sinovi Želimir i Zlatko s obitelji, braća Petar i Ivica s obitelji, sestre Marica, Ankica i Lucija s obitelji te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Amen.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2020. godine preminuo naš voljeni

MATE ŠERIĆ

1954. - 2020.
Sprovod će biti obavljen u krugu obitelji dana 6.IV.2020. godine.
Ožalošćeni: supruga Annette, sin Branko, sin Toni, Sara, Kristina, Linda i Naomi, sestre Ana i Marija s obiteljima, braća Dragan i Jakov s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji.
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
31. svibanj 2020 08:47