StoryEditorOCM

kadrovi za povijestFotograf uspio snimiti napad velike bijele psine: pogledajte zastrašujuće šiljaste zube dugačke čak 15 centimetara

Piše Damjan Raknić/VauMIjau
30. studenog 2021. - 08:39

Fotograf iz Londona Euan Rannachan (36) uspio je snimiti napad velike bijele psine Bruta na mamac koji je postavio kod meksičkog otoka Guadalupe u Tihom oceanu, piše The Telegraph.

Brut je napao mamac jer ga je prethodno naživcirao vragolasti morski lav koji je plivao u blizini, a Rannachanov fotoaparat marke Nikon D850 opalio je u trenutku kada je psina otvorila usta i pokazala svoje impozantne i zastrašujuće 15 centimetara dugačke šiljaste zube, prenosi VauMijau.

Rannachan je za Telegraph rekao da upečatljivu fotografiju Bruta snimio jer je uspio predvidjeti kada će ovaj otvoriti usta i napasti postavljeni mamac.

- Iskoristio sam njegovu frustraciju i shvatio da bi mogao predvidjeti kada će otvoriti usta i pozicionirati se kako bi to snimio - rekao je Rannachan.

- Drago mi je da sam to napravio jer je samo nekoliko sekundi nakon toga više puta napao mamac koji se nalazio ispred mene, a ja sam bio u savršenoj poziciji da to dokumentiram - dodao je fotograf.

Mesojed težak 680 kilograma fotografiran je kod otoka Guadalupe koji se nalazi 241 kilometara zapadno od poluotoka Donja Kalifornija.

image
Trenutak napada velike bijele psine Bruta na mamac
mediadrumworld.com/@euanart/Media Drum World/Profimedia
20. travanj 2024 07:10