StoryEditorOCM

IDEALNE ZA SVA PLOVILANova serija HY-PRO hidrauličnih pumpi za autopilote među najboljima je na tržištu

Piše Ž. S.
10. studenog 2021. - 14:35

HY-PRO hidraulične pumpe za autopilote proizvedene su u tvornici u Velikoj Britaniji i ugrađene u vodeće svjetske marke autopilota.

Zahvaljujući više od 30 godina kontinuirana razvoja, nova serija PR + pumpi nudi još bolje i tiše djelovanje. Za razliku od bučnih klipnih pumpi, precizni oblik zupčanika pruža glatki protok u svim uvjetima.

Sada s IP67 motorima koji imaju vijek trajanja četkica od 4000 sati, ove najnovije generacije pogonskih jedinica Hydraulic Projects spadaju među najbolje na tržištu.

PR + pumpe dostupne su u protocima od 0,5 do 2,5 litara u minuti. Pilot povratni ventili su standardno ugrađeni, mogu se koristiti s balansiranim i nebalansiranim cilindrima. Također imaju napredni zaštitni premaz dizajniran posebno za atmosferu opterećenu morskim solima.

Svi osim najmanjeg modela otporni su na vodu prema IP67 i certificirani prema Direktivi o rekreacijskim plovilima (uključujući zaštitu od paljenja) i navigacijskom EMC standardu.

S niskom potrošnjom energije i visokim performansama, ove su pumpe idealne za sve vrste brodskih plovila i druge primjene (snježni čistači, stomatološke stolice...).

U Hrvatskoj Hydraulic Projects Reversing DC hydraulic power units pumpe serije PR+ po cijeni od 2442 kn plus PDV prodaje tvrtka Torden Marine

19. travanj 2024 01:31