StoryEditorOCM

CLEANYCLEANLimunskom kiselinom na kamenac: Sani Citro je namijenjen čišćenju svih površina u kupaonicama, a posebno na područjima s tvrdom vodom

Piše Ž. S.
17. srpnja 2021. - 11:37

Cleanyclean Sani Citro je sredstvo na bazi limunske kiseline predviđeno za čišćenje svih površina u kupaonicama. Posebno je namijenjeno za uporabu na područjima s tvrdom vodom. Specijalna formulacija omogućuje izuzetne rezultate čišćenja i sprječava nastajanje vodenog kamenca, a sredstvo je namijenjeno za izravnu uporabu pa ga nije potrebno razrjeđivati.

Sani Citro se nanosi na vlažnu krpu kojom se površina briše. Krpu treba redovito čistiti i nakon određenog vremena zamijeniti. Za uklanjanje težih zaprljanja preporučuje se uporaba spužve.

Ne treba ga upotrebljavati na kalcificiranim i površinama osjetljivim na djelovanje kiseline. Prije uporabe je poželjno provjeriti djelovanje na površinu na manjim skrivenim mjestima.

Ovo sredstvo ostavlja ugodan miris te osigurava učinkovito čišćenje i odstranjivanje vodenog kamenca. Također je prikladno za uporabu na kromiranim površinama, kao i na površinama od nehrđajućeg čelika.

Cleanyclean Sani Citro u dozi od litre u Hrvatskoj po cijeni od 38 kn prodaje zagrebački Ivero.

20. travanj 2024 13:52