StoryEditorOCM
Životopasna delicija

Žena tuži poznati restoran zbog komada pršuta: ‘Izgubila sam radost života, a i znate li koliko je sve to mene stajalo‘

Piše mozaik sd
15. kolovoza 2023. - 21:05

Jedan komadić pršuta, čini se, donio je niz zdravstvenih i financijskih problema Alice Cohen. Ona i njezin suprug Ronald iz Gilforda u New Hampshireu podnijeli su tužbu protiv poznatog talijanskog gurmanskog restorana u Bostonu, tražeći suđenje pred porotom i naknadu štete od najmanje 50.000 dolara.

Kada su posjetili Boston, Alice se našla u restoranu gdje se dijelila hrana kao uzorak. Nažalost, njen korak na komad pršuta rezultirao je ozljedom - poskliznula se i slomila lijevi gležanj.

Tužba koju su podnijeli tvrdi da je Alice pretrpjela tjelesne ozljede, gubitak radosti života, te fizičke i emocionalne patnje. Navedeni su i medicinski troškovi, uključujući bolničko liječenje i fizikalnu terapiju, koji su prema dokumentima iznosili više od 7.500 dolara.

U tužbi se dalje tvrdi da je restoran bio nepažljiv jer nije pravilno očistio područje: ‘‘Restoran je bio dužan osigurati da pod bude siguran za sve posjetitelje, održavajući prostor u razumnom i bezopasnom stanju, te pravovremeno upozoravajući na potencijalne opasnosti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:59