StoryEditorOCM
Životstrpljen spašen?

Žena ga je deset puta prevarila, on je svaki put okrenuo drugi obraz. Konačno ju je ostavio...

Piše mozaik sd
18. kolovoza 2023. - 15:21

Bračni odnosi znaju biti čudni i puni problema. Neki te probleme drže za sebe, a neki, pritisnuti njihovim teškim teretom, odluče ih javno iznijeti, čak u medijima.

Jedan je Amerikanac nedavno od New York Postove kolumnistice Abe zatražio savjet za svoju kompliciranu bračnu situaciju.

"Supruga i ja vjenčali smo se prije 21 godinu. Priznala je da me tijekom braka varala s 10 različitih muškaraca. Svaki put sam ostajao s njom, nadajući se da će se promijeniti. Na kraju sam je prije tri i pol godine ostavio, jer nisam više mogao izdržati. Sada je beskućnica, ali zadnjih godinu i pol dana živi sa mnom i mojom kćeri, jer sam je jednog dana vidio na ulici i izgledala je užasno.

image

Nakon desetog preljuba ipak je odlučio ostaviti suprugu (ilustracija)

/Shutterstock

Sada se selimo, a moja kći želi da joj majka počne raditi (ona je za to sposobna). Međutim, ona odbija i ne želi nam pomoći da platimo račune. Sada sam pred sljedećom dilemom: da li da je opet pustim ili da se borim da ostane s nama? Moja kći je protiv toga da ona nastavi život s nama. Moji prihodi su ograničeni jer sam lošeg zdravlja. Imam 58 godina, a moja bivša 43 godine", upitao je ovaj muškarac New York Postovu kolumnisticu Abu, prenosi Žena.

Aba mu je ovako odgovorila: "Vaša kći je u pravu. Vi ste lošeg zdravlja i s ograničenim primanjima, a vaša bivša supruga je radno sposobna. Kad se iseli, vaši će troškovi biti manji. Nigdje niste spomenuli volite li još tu ženu, koja je parazit, ili se promijenila. Jednom kada brak završi, vaša je odgovornost za nju gotova. Potaknite je da potraži utočište kod rođaka ili prijatelja ili je odvedite u sklonište za beskućnike. Ne trebate je samo pustiti, već morate smoći snage inzistirati na tome", odgovorila je Aba.

Nije poznato je li Amerikanac odlučio iseliti bivšu suprugu i to uspio provesti u djelo, na zadovoljstvo kćeri, ili će poslije njene nevjere, trpjeti i njen nerad. U tom slučaju to ne bi bio problem bivše supruge nego njegov. Slažete li se?

image

Kći vrši pritisak da majka počne raditi ili da se odseli (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:32