StoryEditorOCM
ŽivotKULT ‘DJECA BOŽJA‘

Šokantna ispovijest: S tri godine su me udali za ‘Djeda‘. Gledala sam orgije na svakom koraku i morala sam se seksati!

Piše Mozaik SD
10. ožujka 2024. - 11:52

Serena Kelley danas je u petom desetljeću života, no strašnu prošlost vrijeme ne može izbrisati. Rođena je u kultu ‘Djeca Božja‘ iz kojeg je uspjela pobjeći, a o svom mučnom iskustvu otvoreno je govorila u javnosti.

Naime, 1986. godine, kad je imala samo tri godine, njezina ju je obitelj "udala". 

Zloglasni kult vodio je David Berg, kojeg ona pamti kao "Djeda". Kult je osnovan 1968. i imao je 13 tisuća članova u 130 zajednica diljem svijeta. Bili su karakteristični po tome što su podržavali promiskuitet među članovima i vjerovali su da je osoba punoljetna već s 12 godina, prenosi Jutarnji strašno svjedočanstvo.

Serenina majka Sara Kelley udala ju je za Berga. Budući da joj je majka bila visokopozicionirana članica kulta, nju su odgajali potpuni stranci. Godinama je nosila kultsko ime Mary Dear. Organizacija je čak napravila stripove o njezinom djetinjstvu, a postala je kvazi-slavna osoba među sljedbenicima ‘Djece Božje‘. To ju je izoliralo od druge djece, ali ne i od odraslih, jer je sudjelovala u masovnim orgijama, a često su nagi ljudi šetali oko nje čak i dok je bila dijete.

"Rođena sam u kući Davida Berga, on me odgajao i kontrolirao. Ubrzo nakon što se moja majka preselila na njegovo imanje, ostala je trudna sa mnom. On je odlučio zabilježiti cijeli moj život još i prije nego što sam se rodila. Objavljene su vijesti o trudnoći moje majke. On mi je dao ime Serena, dok mi je za kultno ime odabrao Mary Dear. Postojala je serija ‘Život s Djedom‘, to je bio serijal za djecu u kojem su pričali o trudnoći moje majke i tome kako će me odgajati. Druga serija dokumentirala je cijelo moje rođenje", ispričala je svojedobno Serena.

Kada je imala tri godine, odvojili su je od majke da bi je odgajali drugi istaknuti članovi kulta, a njezina majka bila je jedna od najviših lidera unutar te organizacije.

Iako se pričalo da članovi kulta moraju prenijeti poruku duhovne revolucije i sreće, Serena kaže da to nije bilo baš tako. Mračne tajne kulta otkrivene su godinama nakon smrti Davida Berga.

Popularnost je nakon njegova osnivanja brzo rasla, a na svom su vrhuncu imali 13 tisuća članova u 130 zajednica diljem svijeta. Jedan od ‘kamena temeljaca‘ ove organizacije bili su seksualni odnosi. Berg je uspio uvjeriti tisuće svojih sljedbenika da dolazi smak svijeta i da su jedini način da se spase seks i orgazam, prenosi Mirror.

Žene su morale biti dostupne svakome muškarcu koji je želio imati seksualni odnos s njima. A onda je Berg izdao jednu od svojih doktrina ‘Zakon ljubavi‘ - u njemu je naveo da svatko u okviru kulta može prakticirati seks s bilo kim drugim, uključujući i djecu.

"Mislim da je najpoznatija priča iz mog vrlo ranog djetinjstva s Bergom bila kada me je majka dala njemu kao malu mladenku, pa me je dovela kod njega nakon što sam napunila tri godine. Stavila me njemu u krilo i on me poljubio i održao je cijeli govor o tome kako ću zauvijek biti njegova i da ćemo imati svoju zajednicu. Stvari koje nemaju smisla za jednu tako malu djevojčicu", ispričala je Serena.

Nakon održanog govora, dao joj je veliki prsten.

"Oko njega je omotao veliki sloj trake kako bi mogao stati na moj mali prst. Rekao mi je da uvijek nosim prsten i skidam traku kako budem starija. Prilično je bolesno to što je razmišljao tako daleko u budućnost. On je već bio oženjen s više drugih tinejdžerica, a ja sam bila najmlađa od njih. Bilo je i drugih djevojaka od 12 do 15 godina koje su dobile prsten, to je srce s dvije ruke koje ga drže", objašnjava.

Iako su žene oduvijek bile seksualni objekti unutar tog kulta, djecu se u početku smatralo zabranjenom. No, to se promijenilo s doktrinom ‘Zakon ljubavi‘.

"U Bergovoj kući često sam trpjela seksualno zlostavljanje. Stalno su se odvijale orgije, puno puta bi me ostavili samu da lutam kućom jer su se u dnevnoj sobi odvijale pijane orgije. Plivala bih u bazenu, a na drugom kraju bazena - orgije. Bilo je golotinje i seksualnosti svugdje oko mene", prisjetila se.

"Seksualno zlostavljanje bilo je rašireno u Bergovu domu i odrastala sam izložena svim vrstama pedofilskih praksi i situacija koje dijete od pet godina nikada ne bi smjelo vidjeti. Često sam bila zlostavljana i seksualno, i fizički, i duhovno i mentalno", pisala je na svome blogu.

Serena je također otkrila da su u tim ‘seks scenama‘ sudjelovala i djeca, čak i Bergova kći i unuka.

"Brojne djevojke bile su izložene tome. Berg je vjerovao da trebamo slijediti biblijska pravila, tako da u Bibliji vjeruju da dijete postaje punoljetno s 12 godina. On je doslovno rekao da kad imaš 12, da si tada odrasla osoba, tako da ćeš se početi seksati s odraslima i tada počinješ živjeti kao odrasla osoba, i raditi", prisjetila se Serena svog odrastanja iz noćne more.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:21