StoryEditorOCM
ŽivotCARA DELEVINGNE

Slavna manekenka oglasila se nakon tragedije: ‘Život se može promijeniti u treptaju oka, zato cijenite ono što imate‘

Piše SCENA SD
16. ožujka 2024. - 10:03

Manekenka Cara Delevingne (31) oplakuje gubitak svoje kuće: Carina kuća u Los Angelesu planula je u petak rano ujutro (po lokalnom vremenu), kako je, između ostalih, izvijestio časopis People. 

Cara nije bila u kući jer je trenutačno u Velikoj Britaniji gdje na londonskom West Endu glumi u "Cabaretu". Prema Peopleu, vatrogasci su rekli da je požar izbio u stražnjem dijelu imanja te se proširio  na potkrovlje. Kako se doznaje, jedna je osoba bila u kući tijekom nesreće te je zatražila pomoć zbog udisanja dima.

image

Uništena kuća vrijedna 7 milijuna dolara

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

U petak popodne, Delevingne se zatim oglasila na svom Instagram storyju. Zahvalila je svim vatrogascima i ljudima "koji su došli pomoći". Objavila je i fotografiju svojih dviju mačaka i napisala: "Danas mi je srce slomljeno. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u treptaju oka, zato cijenite ono što imate." Ubrzo nakon toga ispravljena je pretpostavka da su njezine mačke uginule u požaru. Uz još jednu fotografiju kućnih ljubimaca napisala je: "Živi su! Zahvaljujući vatrogascima".

image

Kuća Care Delevingne 

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Delevingne je također podijelila video snimljen u blizini objekta na kojem se vidi nekoliko vatrogasnih vozila i vozila hitnih službi parkiranih na ulicama s treperavim svjetlima. 94 vatrogasca je, kako se doznaje, više od dva sata gasilo požar, prema X računu LAFD-a. Uzrok požara još nije utvrđen. Susjeda je za Good Day LA rekla da je čula nešto poput "eksplodirajućeg stakla" s Carinog imanja.

Kako je izgledala kuća prije požara može se vidjeti u videu časopisa Architectural Digesta.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:34