StoryEditorOCM
PanoramaSAZNALO SE

Prije tri godine vjenčali su se u Splitu, a sada stiže vijest o - razvodu! Mate Rimac i Katarina Lovrić nisu više skupa

Piše MOZAIK SD
25. lipnja 2024. - 16:42

Tri godine od vjenčanja u splitskoj Vili Dalmacija Mate Rimac i Katarina Lovrić su se razveli, piše Index kojemu je informaciju  potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za potvrdu informacije obratili su se i Rimčevim suradnicima.

"Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekao je Indexu Marta Longin iz Rimac Automobila.

image

Mate Rimac

Goran Mehkek/Cropix

Nakon vjenčanja u Vili Dalmaciji u svibnju 2021. godine, par je imao i crkveno vjenčanje u okolici Livna. Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi "Bademi i so". Goste je zabavljalo i "Zabranjeno pušenje".

Bajagu, kao i "Zabranjeno pušenje" osobno je odabrala mladenka koja je njihova velika obožavateljica. Potvrđuje to i njezina Facebook objava iz 2018. kada je podijelila fotografiju s jednog domjenka u Osijeku kada je uhvatila priliku i popela se na binu uz bok Momčilu Bajagiću Bajagi, legendarnom srpskom rock pjevaču, i zapjevala.

Oženio se (opet) Mate Rimac! Mladenci priredili raskošnu feštu kraj Livna, po svoju Katarinu je došao u žutoj Neveri, praćen trubačem i harmonikašima...

Tema vjenčanja bila je – priroda. Očitovalo se to u samom odabiru lokacije, zelenom prostranstvu Livanjskog polja, ali i, primjerice, u lounge prostoru postavljenom oko staklene dvorane u kojem su bili stolovi od drvenih paleta te više od 150 bala sijena koje su glumile stolice.

image

Mate Rimac sa suprugom u Neveri 2022.

Goran Mehkek/Cropix

Nitko se od brojnih gostiju nije smio pohvaliti na društvenim mrežama jer je objavljivanje bilo zabranjeno kako bi se sačuvala privatnost para. Ipak, nisu svi to poštivali pa se tako ubrzo saznalo da je par uplovio u bračnu luku. Upravo o privatnosti i sigurnosti mladenaca i njihovih gostiju u staklenoj dvorani i oko nje te u Matinom obiteljskom domu u blizini, u mjestu Lištani, gdje je uoči vjenčanja posebnu pažnju privlačila parkirana žuta Nevera, brinuo je i velik broj zaštitara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:23