StoryEditor
ŽivotZA BOLJI ŽIVOT

Iskoristite vrhunske akcije na iRobot usisivače, zavalite se u kauč i gledajte kako se podovi čiste bez muke!

Piše NATIVE
22. siječnja 2021. - 08:00

Baš kao i svake godine, slažemo listu ludih želja i velikih planova. Prošla godina se uglavnom nije slagala s većinom naših planova i zasigurno većini nas je bila vrlo izazovna. No s velikim optimizmom, ni ove godine ne preskačemo izradu svoje liste želja koje će vjerojatno biti malo drugačije i jednostavnije. Mirno tlo, zdravlje i čist dom, želje uglavnom usmjerene na ljude koji nas okružuju. Ako uspijete otputovati, svakako šaljite razglednice svima koji to ne mogu; ako uspijete otići na koji koncert, nazovite prijatelja koji nije s vama; nesebično pomažite kome je pomoć potrebna. Ali svakako u novu godinu svi zajedno prenesimo osmijeh i dobre navike poput čestog pranja ruku i održavanja prostorija čistima. A u ovoj godini čiste podove slobodno možete u potpunosti prepustiti iRobotu, kako biste se mogli posvetiti važnijim stvarima, druženju s obitelji i prijateljima. 

U nastavku donosimo nekoliko različitih modela robotskih usisavača i perača podova od iRobot-a na akciji, na vama je samo da odaberete onoga koji vam najviše odgovara.

Robotski usisavač Roomba e6198 je vaš robotski asistent za podove. Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Roomba svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Roomba e6198 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Ima AeroForce tehnologiju čišćenja za 50% veču efikasnost čišćenja. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca. Roomba e6198 s WiFi vezom kombinira trostupanjski sustav čišćenja s dvije višeslojne četkice, kao i posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova, rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanje nečistoće do veće prljavštine s poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije robot još detaljnije otkriva područja koncentrirane prljavštine i rješava ih, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. 

Roomba i7(i7156) je robotski usisavač iz premium serije koja se može pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7(i7156) ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

Za savršenu čistoću, potrebno je i oprati podove. Robotski perač podova Braava jet® m6 promijenit će način na koji razmišljate o vlažnome brisanju. Ona je naš novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi. Područje mokrog čišćenja je do 40 m2 (100 m2 s dodatnim punjenjem na baznoj stanici), a područje suhog/vlažnog čišćenja je do 100 m2.  Od sada više prostorija i velikih prostora mogu biti čisti i svježi, svaki dan, bez vašeg truda! Precizni raspršivač odvaja prljavštinu i ljepljivu nečistoću a da pritom ne prska pokućstvo, sagove i zidove. Brava jet m6 robot čistač također koristi iAdapt® 3.0 s vSLAM® tehnologijom i Smart Imprint ™ mapiranje kako bi dobila plan prostorija kod kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja. Nova Braava ima jednostavno korištenje – postavite navlaku, dodajte vodu i pritiskom na gumb CLEAN ona započinje s radom. Navlake za vlažno brisanje imaju isprepletena vlakna koja lakše razgrađuju ljepljivu nečistoću, tvrdokornu prljavštinu i kuhinjsku masnoću. Navlake za suho brisanje uz pomoć mikrovlakana skuplja nečistoću, prašinu i životinjske dlake.

Vaš novi početak ove godine mogu biti svakodnevno očišćeni podovi uz Roombu 694 po akcijskoj cijeni od 1.799 kn, Roombu e6198 po akcijskoj cijeni od 2.799kn,  Roombu 980 po akcijskoj cijeni od 3.699 kn, Roombu i7(i7156) po akcijskoj cijeni od 4.299 kn, te robotski perač podova Braavu jet m6 po akcijskoj cijeni od 4.299kn. Provjerite i ostale modele iz iRobot ponude ovdje.  Akcija traje do 30.4.2021., ili do isteka zalihe

Svoj robotski usisavač ili robotski perač podova možete nabaviti na iRobot Hrvatska trgovinama:

    • u Internet trgovini www.irobot.hr (trgovina radi 24 sata, dostava je brza i uz kupnju robota besplatna)

    • iRobot kiosk u City Center One u Splitu (za više informacija možete i nazvati iRobot kiosk 091 607 0006!)

    • iRobot kiosku u Arena centru u Zagrebu

Određene akcijske modele robotskih usisavača Roomba i perača podova Braava možete pronači i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, EmmezetaSvijet MedijaElipsoHarvey NormaneKupiBazzar. Požurite jer količine su ograničene!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 03:06