StoryEditorOCM
ŽivotSRETNA VIJEST

Manekenka Sofia Richie Grainge po prvi put postala majka, otkrila i ime bebe; ‘Najbolji dan u mom životu‘

Piše MOZAIK SD
24. svibnja 2024. - 21:10
Sofia Richie GraingerGlen Luchford-david Yurman/mega/The Mega Agency/Profimedia/Glen Luchford-david Yurman/mega/The Mega Agency/Profimedia

Sofia Richie (25) i Elliot Grainge (30) podijelili su na In stagramu sretnu vijest: postali su po prvi puta roditelji!

Novopečeni roditelji podijelili su crno-bijelu snimku koja prikazuje sitna stopala njihove kćeri. "Eloise Samantha Grainge", piše Sofia na fotografiji i otkriva da je 20. svibnja 2024. bio "najbolji dan u mom životu".

Među prvim čestitarima bila je Ashley Tisdale (38), koja piše: "Omg najslađe ime!!" Pjevačica Pixie Lott (33) također je oduševljena viješću.

Nakon vjenčanja iz snova 2023. godine, rođenje djeteta sada je još jedan veliki korak koji nadopunjuje njihovu malu obitelj. Sofijin tata Lionel Richie (74), koji je sada trostruki djed, također je sretan.

image

Sofia Richie i Elliot Grainge

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Putem TikToka Sofia i Elliot su u siječnju 2024. objavili da očekuju kćer. Slatki video prikazuje njih dvoje u vrtu zajedno sa svojim jazavčarom i labradorom. Glazbeni producent je pucao iz topa konfeta, iz kojeg je izišao ružičasti dim i konfeti. Manekenka je reagirala vidno euforično.

@sofiagrainge

We can’t wait to meet you baby girl ?️

♬ sofias song by artemas - Artemas fan

U travnju 2023. godine Sofia i Elliot su se vjenčali u Francuskoj. Na ceremonije je bilo puno slavnih osoba: Nicole Richie (42) i njezin suprug Joel Madden (44), Paris Hilton (43), Cameron Diaz (51) i Benji Madden (44) također su bili tamo. Blistava mladenka nosila je chanelsku haljinu po mjeri.

image

Vjenčanje Sofije Richie i Elliota Graingea

Agence/Bestimage/Profimedia/Agence/Bestimage/Profimedia
image

Sofia Richie i Elliot Grainge

Rachpoot/Instar Images/Profimedia/Rachpoot/Instar Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:26