StoryEditorOCM
ŽivotZAJEDNIČKI ZARUČNIK

Blizanke dugo dijele istog muškarca i pokušavaju istodobno zatrudnjeti s njim: ‘Nije fer što se ne mogu oženiti s obje‘

Piše mozaik sd
1. kolovoza 2024. - 13:29

Jednojajčani blizanci poznati su po svojoj nevjerojatnoj sličnosti, pa čak i identičnom izgledu, te su često u stanju jedno drugome dovršavati rečenice, pa čak i dijeliti fizičku i emocionalnu bol. Međutim, 36-godišnje Anna i Lucy DeCinque iz Pertha u Australiji dijele mnogo više od većine blizanaca.

Ove sestre, koje se često opisuje kao najidentičnije blizanke na svijetu, imaju zajedničkog dečka i čini se da stvari u njihovoj vezi postaju prilično ozbiljne. Obje sada žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcem, prenosi The Sydney Morning Herald.

Iako je to nešto zbog čega bi se zavadila većine sestara, Anna i Lucy prilično su zadovoljne svojom životnom situacijom. Njih dvije već devet godina dijele dečka Bena Byrnea i tvrde da među njima nema ljubomore. I na Instagramu izgledaju kao vrlo skladna trojka. 

Za razliku od njihovih prijašnjih muškaraca, Ben navodno razumije njihovu opsesivnu povezanost i tretira ih obje jednako. Njih troje dijele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu kako bi izbjgao ikakve negativne osjećaje.
- Ben će na svoj način zadovoljiti nas obje. Ako u spavaćoj sobi učini nešto jednoj, mora to uraditi i drugoj - kažu sestre.

On ih lako razlikuje, čak i bolje od vlastite majke, i čak zna s kim razgovara telefonom, bez da mu se sugovornica predstavi. Anna i Lucy rade sve u isto vrijeme, od tuširanja i jela do zajedničkog korištenja toaleta, a sada se spremaju zajedno zakoračiti u majčinstvo.

Svojedobno su u emisiji "This Morning" progovorile o svojim roditeljskim planovima. Tako su otkrile da žele zamrznuti jajne stanice i istovremeno pokušati zatrudnjeti izvantjelesnom oplodnjom jer "žele zajedno doživjeti trudnoću".

- Tko zna što budućnost nosi, ali želimo to učiniti zajedno. Bit će to izazov, ali sve u našem životu je izazov. Želimo biti stalno zajedno - rekla je Ana, dok je Lucy dodala:

- Želimo zajedno doživjeti trudnoću. Želimo zajedno doživjeti sve u životu. Zajedno ćemo umrijeti, zajedno ćemo ostarjeti, bit će tako.

Anna i Lucy počele su izlaziti s Benom još prije 12 godina, nakon što su ga upoznale na Facebooku - prenosi LadBible.

Ben, koji je također blizanac, slao im je poruke odvojeno i razgovarao s objema on-line oko pola godine.

Kad su blizanke počeli gajiti snažnije osjećaje prema Benu, odlučile su da obje trebaju izlaziti s njim.

Danas Ben živi sa sestrama - i njihovom majkom - u Perthu. 

Iako je Ben čak i zaručen s blizankama DeCinque od 2021., njih troje ne mogu se vjenčati zbog australskih zakona o poligamiji. Za to Ben kaže da je "potpuno nepravedno".

- Ono što nas koči jest to što se ne možete vjenčati dvoje ljudi - kaže. – To nam je najveća prepreka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 07:40