StoryEditor
TrendPromo

Slastice i topli kruh na vašim vratima; Bobis je već 1968. dostavljao proizvode svojim kupcima, a to isto radi i danas

Piše EP
8. travnja 2020. - 13:48

Bobići,slastice ili svjeże pečeni kruh. Kakvo god da je vrijeme, loše, dobro… Bilo da je „susvita“ ili lijep proljetni dan – svatko od nas barem se jednom zaželi BOBISA. No, u doba pandemije, izlazak iz kuće i nije preporučljiv. Svako malo smo bombardirani „ostani doma“ sloganima. I trebamo ih poslušati! Ali da doma ne pokusiramo sa receptima koji „ponekad„ uspiju, Splitski Bobis ima rješenje – dostava provjerenih proizvoda na kućnu adresu. 

Dovoljno je kliknuti na bobis.hr i na vaša vrata dolaze polugotovi zamrznuti proizvodi za ”u pećnicu”, kao i upakirane slastice.Svatko ima ”svoj” recept, ali peku,francuz,didov ili npr. Uskrśnju sirnicu, a donut punjen čokoladom ili vanilijom i prliven jagodom...e to se isplati čekati  u redu, ili u ovom slučaju ispred ekrana.

Nije tajna da se u Bobisu već preko 71. godine sastaju najbolje tradicije mediteranskog slastičarstva. “Svaki naručeni mediteranski i dalmatinski specijalitet od rafiola i sirnica do torte makarane – bit će vam u zakazani sat dostavljen kući.” Ova zadnja rečenica, iako itekako aktualna zapravo je iz novinskog članka iz daleke 1968. godine. Bobis je, naime, već tada gajio neposredan odnos s kupcima koji nisu u mogućnosti doći do njih. 
Doduše, tada su to bili stanovnici novih kvartova gdje je bilo vrlo teško naći prostor za slastičarnicu, ali danas usluga online narudžbe i kućne dostave je zapravo idealna za sve one koji bi željeli sebi malo zasladiti ove gorke dane.

Iz Bobisa poručuju kako dostavljaju vlastitim vozilima te naglašavaju kako su svi koji sudjeluju u procesu proizvodnje i distribucije opremljeni propisanim zaštitnim sredstvima i poštuju sve sigurnosne protokole. Naručiti možete i telefonom , dovoljno je nazvati 021 564 -555 od 8:00 do 22 sata i zakazati svoju dostavu. Na vama je samo hoćete li odabrati jutro ili popodne da kod kuće (!) guštate u slatkome ili da Vam kuća zamiriše po BOBIS-u.

#domajenajlipse

Nek ti jutro miriše na Bobis !

Izdvojeno

04. lipanj 2020 00:33