StoryEditor
ShowbizPALI TV

Uskoro kreće nova sezona ‘Supertalenta‘. Javilo se tisuću kandidata, a Maja Šuput otkriva da će osobno šokirati gledatelje!

15. rujna 2021. - 14:23

Nakon pandemijske stanke, popularni show "Supertalent" vraća se na male ekrane, gdje će nam i u osmoj sezoni ponuditi svu raskoš talenta mnogobrojnih kandidata.

Izazov pred ekipom Nove TV je velik, budući da je posljednja emitirana sezona bila najuspješnija do sada – u prosjeku ju je pratilo oko 834 tisuće gledatelja, a izvrsne rezultate ostvarila je i na društvenim kanalima.

Pred nama je, kako doznajemo, ukupno trinaest epizoda, od toga će osam biti audicijskih, četiri polufinalne, a kao i svake godine, za veliki završetak showa rezervirana je finalna epizoda koja nudi najbolje od najboljeg i, jasno, proglašenje pobjednika.

Iako je snimanje showa tijekom pandemije predstavljalo izazov, uz prilagođene mjere svaki je natjecatelj imao priliku zasjati na pozornici, a nije da ih je bilo baš malo.

image
Žiri je svima dobro poznat: Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman
 
NOVA TV PRESS

U show se, naime, prijavilo oko tisuću kandidata, koji su prošli kroz castinge, no na audicijama je bilo mjesta za njih stotinjak...

Kako je poznato pravilo da se pobjednička ekipa ne mijenja, tako ćemo i u nadolazećim emisijama gledati ista voditeljska imena, kao i članove žirija.

S pozornice "Supertalenta" tako će gledatelje pozdraviti Igor Mešin i Frano Ridjan, dok će o sudbini kandidata odlučivati Martina Tomčić, Davor Bilman, Janko Popović Volarić i, dakako, Maja Šuput.

Svi oni jedva čekaju da pozornica "oživi"..., a Maja, koja kod mnogih izaziva divljenje svojom neumornom energijom, koja kao da se dodatno rasplamsala rođenjem sinčića Blooma, obećava "šokovite" trenutke.

– "Supertalent" je bio i ostao moj najdraži show i najdraži projekt. Svake sezone je potpuno uzbuđenje kad kreću audicije i naše žiriranje, i zbog kandidata, i zbog mojih kolega.

Bez imalo preuveličavanja, svi se toliko veselimo tom showu, a od jedne do druge sezone proleti nam vrijeme.

Svake sezone smo sve uspješniji, pa se nadam da će i ove godine gledatelji biti oduševljeni. Mi se, naravno, najviše veselimo kandidatima koji nas potpuno obore s nogu, u smislu da nam pokažu nešto što dosad nismo vidjeli.

Ja sam se potrudila da sa svojim timom kreativno, odnosno vizualno, stajlinzima doprinesem ovom showu, pa će sigurno biti raznoraznih šokova i po tom pitanju – nadajmo se pozitivnih! – kazala je Maja.

image
S jedne od ranijih sezona - Maja Šuput i Davor Bilman
Sandra Šimunović/cropix

Da ovaj show ne postoji, trebalo bi ga izmisliti, smatra Martina Tomčić.

– Zabava, pozitiva, stavljanje naglaska na ono što je čovjek, a to je kreativno biće koje je sposobno preživjeti.

Mislim da je to ono što nas sve skupa čupa, tako da je "Supertalent" tu apsolutno format koji, da nije do sada postojao, sada bi ga trebalo izmisliti, upravo da ljudima podigne moral i da svi skupa prokopamo malo u sebi i vidimo koji je to supertalent koji imamo da možemo preživjeti – kazala je ona.

I u novoj sezoni vidjet ćemo šareno talentirano od plesača, pjevača, glazbenika, imitatora, iluzionista, a s televizije otkrivaju kako ćemo se susresti i s nekim, do sada u showu neviđenim talentima, a možda baš netko među takvima naslijedi dosadašnje pobjednike – Tihomira Bendelju, Viktoriju Novosel, Promenada klub, Petra Bruna Basića, Emila i Mateju, Denisa Bartu te ekipu iz skupine Transform crew, koji su pobijedili 2019. godine, u zadnjoj sezoni.

item - id = 1127508
related id = 0 -> 1127021
related id = 1 -> 1126473
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2021 15:14