StoryEditor
Showbizklinika svjetlost

‘Tick-Tock‘, kaže Albina, dioptriji je odzvonilo: ‘Leće mi smetaju, a naočale nisu praktične‘. Raspjevana Splićanka sada može bezbrižno na Eurosong

Piše PSD
16. travnja 2021. - 13:48
Albina i dr. Adi PašalićKlinika Svjetlost

Albina na Eurosong odlazi iz Klinike Svjetlost i to - s novim vidom.

Na pozornici u Rotterdamu 18. svibnja Albinine oči će zasjati. Za sjaj u očima zaslužan je tim oftalmološke Klinike Svjetlost koji je izveo lasersko skidanje dioptrije.

- U posljednje vrijeme imam velik broj nastupa i pojavljivanja pod intenzivnim svjetlima i reflektorima. U takvim uvjetima leće mi jako smetaju, a naočale pak nisu praktične iz estetskih razloga - ispričala je Albina Grčić u trenutku dolaska u Kliniku Svjetlost gdje je došla na pregled i spontano, u veselom, bezbrižnom tonu odlučila povjerenje pokloniti dr. sc. Adi Pašaliću koji je izveo lasersko skidanje dioptrije.

Albina je vid dovela do savršenstva bezbolnim zahvatom koji briše dioptriju.

- Doktor mi je ukazao na mogućnost dugoročnog rješavanja problema, a ja sam ugrabila priliku bez razmišljanja - rekla je.

Dr. sc. Pašalić zahvat je izveo Femto Lasik visoko preciznom metodom koja daje odlične postoperativne rezultate donoseći savršen vid. Albina je ovim zahvatom nakon sedam godina spremna upijati životne radosti očima koje vide, bez okova dioptrijskih naočala i leća.

image
Albina u Klinici Svjetlost
Klinika Svjetlost

- Ova talentirana mlada zvijezda prema svim parametrima bila je idealan kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Ona je i mlada djevojka svjesna ekonomskog aspekt isplativosti ovog uloga, koja želi lijepe životne trenutke svjedočiti očima bez dioptrije - ističe dr. sc. Pašalić koji je u Klinici Svjetlost u Splitu izveo više od 10.000 operacija.

U Svjetlosti se lasersko skidanje dioptrije izvodi uz pjesmu u pozadini, zahvat traje 10 minuta, a simfoniju najboljeg vida donosi 80 oftamologa pod vodstvom prof. dr. sc. Nikice Gabrića koji je prvo, regionalno skidanje dioptrije izveo 1998. godine. O najboljim oftamolozima svjedoči preko 450.000 zadovoljnih pacijenata. Dok brojne zvijezde Tim Roth, Armand Assante, Ivana Trump, Franco Nero i Tin Srbić svijet oko sebe danas gledaju drugim očima, Svjetlost svakodnevno stvara nove kompozicije vraćajući sjaj u oči.

Brojna priznanja na svjetskoj razini dokaz su izvrsnosti i dugogodišnjeg uspješnog rada Klinike Svjetlost. Ali samo je jedno najvažnije priznanje, povjerenje pacijenata, čije zadovoljstvo je najveća nagrada, a o čemu svjedoči i Albina.

- Stvarno jedno bezbolno i ugodno iskustvo. Preporučila bi svima - zaključila je.

Kako god, za vlasnicu najslušanijeg domaćeg hita “Tick-Tock” odzvonilo je vrijeme dioptrije.

image
Nakon zahvata, i Eurosong se bolje vidi!
Klinika Svjetlost
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2021 18:48