StoryEditorOCM
ShowbizBEZ DLAKE NA JEZIKU

Terezu užasno iznervirali prizori sa zagrebačkog Dolca: Šetaju bez zaštite, pričaju i pljuckaju i još su drski! I neodgovorne liječnike treba kazniti

7. travnja 2020. - 18:37
'Sve ovo će proći jer proći mora. Što se glazbenika tiče, uvijek su bili snalažljivi, a vodeća imena će sigurno brže nadoknaditi propušteno...'Tomislav Krišto/Hanza Media

- Ne priznajem stanje dosade, jer kad čovjek želi ubiti dosadu, onda to sigurno može na bezbroj načina: čitanjem zanimljivih knjiga, gledanjem edukativnih i silno zanimljivih dokumentarnih filmova, sređivanjem zanemarenih, a važnih dokumenata.

Ima, ima posla - kaže nam Tereza Kesovija.

Dubrovačka glazbena diva jedna je od ambasadorica naše akcije #OSTAJEMDOMA u kojoj apeliramo na sve građane da u vrijeme kada koronavirus hara svijetom ostanu kod kuće.

S obzirom da i sama spada u rizičnu skupinu, Tereza je od samog početka shvatila ozbiljnost situacije, a njezin je vedar duh i optimizam ne napuštaju ni sada, pa tako posljednjih dana obožavatelje na društvenim mrežama često iznenadi prigodnim videima iz kućne izolacije.

Koliko vam teško pada cijela ova situacija koju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:07