StoryEditor
ShowbizImala simptome

Slavna spisateljica tvrdi da je izliječena od koronavirusa iako se nije testirala, podijelila i tehniku disanja koju joj je preporučio suprug liječnik

Piše PSD
7. travnja 2020. - 13:55
Angela Weiss/AFP

J. K. Rowling (54) na svom je Twitter profilu poručila kako se "oporavila od vjerojatne zaraze koronavirusom", izazvavši time buru reakcija na društvenoj mreži.

- Nisam testirana, ali imala sam sve simptome, otkrila je.

Slavna britanska spisateljica, autorica serijala knjiga o "Harryju Potteru", podijelila je s pratiteljima na mreži i snimku metode za koju kaže da joj je pomogla tijekom razdoblja bolesti.

U videu koji dijeli nalaze se tehnike disanja koje su joj, kako je istaknula, pomogle pri ublažavanju najtežih simptoma od kojih je patila, a preporučio joj ih je suprug Neil Murray (49), po struci liječnik.

- U potpunosti sam se oporavila i željela bih s vama podijeliti tehniku disanja ​​koju sam primjenjivala. Ništa ne košta, nema neugodnih nuspojava, a moglo bi pomoći i vama i članovima vaših obitelji, poručila je obožavateljima. 

Riječ je, napominjemo, o tehnici koja se pojavila na društvenim mrežama, stoga ju nitko ne bi trebao primjenjivati bez prethodnih konzultacija s liječnikom. Naročito ukoliko pokazuje ozbiljne simptome ili se nalazi u ugroženoj skupini.

Rowling je još jedna u nizu slavnih osoba koje su objavile da su se oporavile od posljedica koronavirusa, nastojeći na taj način skinuti stigmu sa zaraženih.

O zarazi virusom prije nje su javno izvijestili glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson, glumac Idris Elba, američka pop pjevačica Pink i britanski prijestolonasljednik, princ Charles.

#J.K.ROWLING#KORONAVIRUS

Izdvojeno

30. svibanj 2020 14:31