StoryEditor
ShowbizSve zbog adrese

Severini stigla nova tužba sa suda: ‘Dobila sam još jednu plavu koverticu... Ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži...‘

Piše PSD
19. listopada 2021. - 16:01

Nevoljama Severine Vučković nikada kraja i to sve radi jednog muškarca kojeg sad već, svi dobro znamo. 'Čovjek koji je tuži' kako ga naziva pjevačica, poslao joj je još jednu tužbu, ovoga puta zbog nedozvoljenog objavljivanja adrese.

- Dobar dan, ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu… Ordinari tjusdej, reklo bi se. 'Čovjek koji me tuži' je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Točno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo bjesomučno u Hrvatskoj, 'Čovjek koji me tuži' tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme skrbništvo?!? Viši sud u Srbiji je to odbacio, započela je Severina.

- Sad je poslao prijedlog ili tužbu ('ko će više znat) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je 'Čovjek koji me tuži' iz te iste kuće davao brojne intervjue. Kuća iz koje je davao intervjue i uvjerio sve da u njoj i živi, bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je 'Čovjek koji me tuži' nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga, vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži, zapitala se.

- Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao 'pola Hrvatske' i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu 'Čovjeka koji me tuži', ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić. Ladislav Matić je, pak, prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi 'Čovjeka koji me tuži'... I tako… A što vi radite utorkom? Podijelite vaša iskustva," zaključila je i dodala i screenshotove medijskih natpisa o Popovićevom luksuznom imanju na Šalati.

item - id = 1136292
related id = 0 -> 1136845
related id = 1 -> 1136868
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 19:49