StoryEditorOCM
ShowbizNAJGLEDANIJA EMISIJA

Saznajemo honorare farmera u popularnom showu RTL-a ‘Ljubav je na selu‘; osim što će pronaći ženu svog života - dobro će i zaraditi!

Piše Vinko Paić
27. svibnja 2021. - 22:00
Show RTL-a ”Ljubav je na selu” svake sezone privuće veliki broj gledatelja koji prate farmere u njihovoj potrazi za ljubavlju.RTL

Više od pola milijuna Hrvata ove sezone prati show RTL-a "Ljubav je na selu" čime je ova emisija postala jedna od najgledanijih na malim ekranima ovog proljeća.

Ovo je već trinaesta sezona koju vodi druga voditeljica, jer je prošle godine kad se emisija snimala, zbog trudnoće Marijane Batinić, u ulogu voditeljice privremeno uskočila Anita Martinović, koje se gledatelji sjećaju kao natjecateljice "Gospodina Savršenog". Prve dvije sezone vodila je Lorena Nosić.

Svaka sezona počinje epizodom u kojoj se predstavljaju farmeri i i farmerice nakon čega se otvaraju prijave pa im zainteresirani gledatelji i gledateljice šalju svoja pisma.

Čak petnaest parova sklopilo je brakove do 2021. godine, a rodilo se i osamnaestero djece pa je voditeljica Marijana Batinić svojedobno od Udruge D...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:24