StoryEditorOCM
ShowbizZAUVIJEK NJIHOV

Poznati Splićanin i Oliverov prijatelj u srijedu će biti pokopan u Ozlju: Jurina familija je izabrala da počiva ondje, a ispunit će mu se i želja da se njegovi posmrtni ostaci prospu po Velebitu

30. kolovoza 2021. - 10:03
Jure Stanić Oliveru je napisao hitove 'Ispod sunca zlatnoga', 'Moja tajna ljubavi', 'Pred tvojim vratima', 'Tko sam ja da ti sudim...Saša Burić/Cropix

Posljednja ovozemaljska postaja – Ozalj. Bio je to, sudeći po svemu, odabir pokojnog Jure Maya Stanića, skladatelja i glazbenika iz Splita, dugogodišnjeg suradnika Olivera Dragojevića i autora njegovih brojnih hitova, glazbenika i studijskog suradnika na velikom broju najvažnijih albuma dalmatinskog popa i hrvatske glazbe uopće, koji je, nakon kratke i teške bolesti, preminuo u Karlovcu.

Splićanin rođen 1956. godine odnedavno je bio stanovnik Ozlja, gdje će u srijedu, u kasnim poslijepodnevnim satima, biti i sahranjen.

Njegovi sugrađani iz Ozlja, s kojima je živio posljednjih nekoliko godina, sjećat će ga se kao iznimno ugodnog čovjeka i velikog zaljubljenika u vječnu mu inspiraciju – prirodu.

Ona ga je, uostalom, spletom okolnosti i privukla u Ozalj, gradić bogate i sl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:03