StoryEditor
ShowbizI U KORONI SU VIJEST

Pa ona je bila princeza!: Archiejev rodni list otkrio nepoznatu titulu, ali i pravo ime Meghan Markle. Mediji bruje o tome što pokušava isposlovati

Piše PSD
6. travnja 2020. - 13:25
Meghan Markle sa sinom Archiejem, koji će 6. svibnja slaviti 1. rođendan

Bez obzira što cijeli svijet s najvećim zanimanjem prati iste vijesti, a to je razvoj situacije s koronavirusom, pri čemu se optimističniji usude prognozirati kad bi se život, možda, mogao početi vraćati u normalu, britanska kraljevska obitelj zadnjih dana opet izaziva priličan publicitet.

Britanski mediji tako su se raspisali o dvama dosad nepoznatim detaljima vezanim uz Meghan Markle, a koji su otkriveni nakon što je rodni list malenog Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora, koji će 6. svibnja napuniti godinu dana, isplivao u javnost.

Najprije, otkriveno je mjesto gdje je Meghan Markle rodila, što je bio podatak koji se cijelo vrijeme tajio.


Riječ je o privatnoj luksuznoj bolnici Portland Hospital u Westminsteru u kojoj, kako piše Mirror, jedan dan stoji 173.600 kuna.

"To je rodilište koje nudi vrlo luksuzan smještaj i uvjete boravka. Hrana je prvorazredna, među ostalim, na meniju se može naći i jastog u umaku od šampanjca", navodi se u članku.

U podacima o majci djeteta nalazi se više detalja koji su zaintrigirali fanove, a jedan od njih je i da se Harryjeva supruga zapravo zove Rachel Meghan, no ono što je uzbudilo najviše duhova jest Meghanino zanimanje, a ono je glasilo - Princeza Ujedinjenog kraljevstva!

image
Dokument koji je otkrio sve
Profimedia


Javnost je ostala iznenađena, jer je Meghan doživljavala po tituli koju joj je dodijelila kraljica nakon udaje za princa Harryja, onoj vojvotkinje od Sussexa i nitko, čini se, nije imao pojma da je ona istovremeno i princeza, čega se velikodušno odrekla od 1. travnja, otkad je i službeno započeo njezin i Harryjev slobodni život, lišen kraljevskih titula, obveza i novca.

Meghan se punim imenom zove Rachel Meghan, ali su je roditelji, Thomas Markle i Doria Ragland, cijelog života zvali samo Meghan, dok je zgodna podudarnost da je u seriji "Suits" njezin lik nosio ime Rachel.

Mail Online piše i kolike napore Meghan Markle ulaže u povratak profesiji koju očito nikad nije prežalila.

Kako javlja izvor blizak hollywoodskim filmskim agentima, bivša vojvotkinja i princeza, pokušava ispregovarati ekskluzivne suradnje sa cijenjenim redateljima s A liste, jer se "užasno plaši da će je kritičari, nakon povratka na ekrane, dočekati na nož".

image
Meghan Markle je rekla da želi da je posreduje iskusna i ugledna filmska agentica Ava DuVernay


Meghan Markle je navodno rekla da želi da je posreduje iskusna i ugledna Ava DuVernay i da joj se osigura "prava filmska priča".

Izvor javlja da su Meghan producenti već "zasuli" ponudama, ali da je većinu ocijenila da su "ispod njene razine".

U međuvremenu, mlada familija pokušava naći svoj hollywoodski dom, a špekulira se da bi to najvjerojatnije moglo postati raskošno imanje u prestižnom Malibuu.

image
Imanje koje je najizglednije da postane njihov novi dom: Serra Retreat u Malibuu
AFP
#MEGHAN I HARRY#MEGHAN MARKLE

Izdvojeno

30. svibanj 2020 01:26