StoryEditor
ShowbizPULSKA PREMIJERA

Nasmijana Helena Minić je u ženstvenoj zelenoj haljini dočekivala uzvanike kao kod sebe doma: ‘Zora‘ u režiji njenog supruga izazvala je veliku pažnju, evo tko je sve bio

Piše M.P.
23. srpnja 2021. - 10:28

Hrvatski natjecateljski program na ovogodišnjoj Puli završio je projekcijom Matanićevog filma "Zora". Supružnici Matanić u rijetkom pojavljivanju fotografirali su se na crvenom tepihu.

S već uigranom ekipom, glumcima Tihanom Lazović i Krešimirom Mikićem u glavnim ulogama, film je prošle godine imao svjetsku premijeru u Talinnu, a priča govori o političkom ekstremizmu i obiteljskoj tragediji kroz koju prolaze protagonisti filma.

Helenom Minić Matanić blistala je u svojevrsnoj ulozi "glamurozne domaćice" na crvenom tepihu.

image
Duško Marušić/Cropix


U svom gradu, na premijera filma svojega supruga, elegantna Helena je blistala u ženstvenoj zelenoj haljini i srdačno se pozdravljala s uzvanicima projekcije, među kojima nije manjkalo i poznatih lica.

image
Duško Marušić/Cropix


Plisirana haljina u sedefastoj nijansi zelene boje s naglašenim dekolteom, fit glumici i majci troje djece pristaje kao salivena, ocjenjuje Gloria.

Helena je kosu uredila u pletenicu, a zavezala ju je popularnim "scrunchijem". Crveni ruž, crveni nokti i zlatne okrugle viseće naušnice kombinaciji su dale potreban kontrast.

image
Duško Marušić/Cropix


Dalibor Matanić jako voli Pulu, ondje je prije više od dvadeset godina trijumfirao sa svojim prvijencem "Blagajnica hoće ići na more”, kad je osvojio Zlatnu arenu u čak tri kategorije – za montažu, žensku epizodnu ulogu i glavnu žensku ulogu.

A budući da mu je Pula donijela i privatnu sreću - ne čudi što se redatelj u tom gradu baš dobro osjeća.

image
Duško Marušić/Cropix
image
Danilo Šerbedžija
Duško Marušić/Cropix
image
Alen Sinkauz s pratiljom
Duško Marušić/Cropix
image
Duško Marušić/Cropix
item - id = 1114708
related id = 0 -> 1124657
related id = 1 -> 1115427
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 16:24