StoryEditor
ShowbizČarobni trenuci

Maja Šuput pokazala prvu sliku sina i otkrila kako će se zvati: ‘Ime će biti strano i nema ga nitko...‘

Piše PSD
19. ožujka 2021. - 11:16

Maja Šuput Tatarinov rodila je u srijedu poslijepodne oko 16.30 sati u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj, a u InMagazinu Nove TV pokazala je kako je do posljednjeg dana trudnoće ni manje ni više nego radila. Od prije je znala spol djeteta, pa je sin nije iznenadio.

- Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve, napisala je Maja.

- Da mi se dogodilo i prije pet godina, bila bih spremna, ali u ovih devet mjeseci pretpostavljam da je netko osmislio da se žena pripremi mentalno i za taj dio. Morala bih porazgovarati pa da kažem da bi i pet mjeseci bilo dovoljno jer sam bila spremna već prije nekoliko mjeseci. Ali ne da sam spremna, nego da ih sad troje dođe, spremna sam... I koliko doma imam bočica, stvari i svega, i koliko sam mentalno spremna, baš se veselim. Mislim da sam u jednoj ženskoj toliko zreloj fazi da ne mogu biti spremnija. Prije 20 godina možda bi bilo: 'Uhhhh, šta mi se dogodilo?!' rekla je Maja za Novu TV.

image
Privatna arhiva

Iako je 41-godišnja pjevačica bila potpuno pripremljena za dolazak bebe, još ne znamo kako će se njen dječačić zvati.

- Neću vam reći! Uništili ste me s tim prilogom oko imena... Ja sam samo rekla da ne znam, na kraju je nastala fama. Ime će biti, kako sam rekla, strano i nema ga nitko. Osim ako se, kad ugledam dijete, odlučim za nešto drugo, ali zasad je to tako, a vidjet ćemo kad se rodi, možda me i preokrene neki hormon, dodala je Šuput.

image
Privatna arhiva

Maji već pristižu bojne čestitke, a prijatelj Marko Grubnić joj je napisao da jedva čeka da mazi i pazi njenu bebu.

- Bila si najbolja i najljepša trudnica ikada, a već znam da ćeš biti najbolja mama ikada. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate, napisao je Marko.

item - id = 1085083
related id = 0 -> 1128682
related id = 1 -> 1128635
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2021 11:37