StoryEditor
ShowbizVEČERAS NOVA SEZONA

Maja iz ‘Života na vagi‘ nam otkriva kako će nekoliko kandidata ‘rasturiti‘, baš kao lanjski pobjednik Robert, koji je skinuo 76 kg: Uporniji su puno!

17. listopada 2020. - 19:13
Maja Ćustić: Sudionici se nisu bunili oko vježbanja, ali jesu oko spize  RTL

Večeras starta peta sezona popularnog showa "Život na vagi".

Ona donosi pregršt novosti - Marijanu Batinić, koja je trenutno na porodiljnom dopustu zamijenit će Sanja Žuljević, kandidati će biti podijeljeni u dva tabora - onaj dalmatinski i onaj kontinentalni.

Po prvim najavama možemo očekivati turbo transformacije, za što će uz trenera Edina Mehmedovića biti zadužena i Maja Ćustić, od koje smo pokušali "iščeprkati" još neke novosti...

Pred vama je nova sezona, novi kandidati, novi stresovi, tuga, sreća i svi ostali kolopleti emocija koji se vežu uz ovaj show.

Jeste li uspjeli izvući ono najbolje od kandidata i barem nam otkrijte što je najteže padalo Dalmatincima, a što kontinentalcima, tko je izdržljiviji, a tko pak, više kuka za hranom?

- Ovogodišnji kandidati se nisu puno bunili oko vježbanja, ali im je trebalo dosta vremena da se naviknu na novi režim prehrane.

U kući je puno različitih karaktera, tako da će sezona biti vrlo zanimljiva.

Svaki čovjek je priča za sebe i obično se iza pustih nakupljenih kilograma kriju teške osobne priče... One vas sigurno rastuže, ali, pretpostavljam, daju i poticaj da se kandidati, odnosno vaši klijenti izdignu iznad njih.

Tijekom karijere radili ste, neovisno o showu, s brojnim ljudima. Čija vas je priča posebno inspirirala i postoji li netko na koga ste posebno bili ponosni jer ste mu promijenili život nabolje?

- Radila sam sa različitim ljudima i karakterima, čula stvarno mnogo teških životnih priča, ali najviše me se dojmio rad sa slijepom osobom i osobom koja je nesretnim slučajem ostala bez obje potkoljenice. Rad s njima me posebno inspirirao.

image
RTL


Divim se obojici na upornosti i nevjerojatnoj želji i volji. Unatoč svim preprekama nisu odustajali i svima nam mogu biti primjer kako se sve može ako se dovoljno potrudimo.

Jeste li u kontaktu s lanjskim sudionicima, zovnu li vas za savjet, trening, padnu li katkad u napast i je li se tko od njih vratio starim, lošim navikama?

- U kontaktu sam s njima i znaju da me mogu zvati, tražiti savjet i pomoć kad god im je potrebno.

Kad bi usporedili lanjske kandidate s ovogodišnjima, što biste rekli?

- Ovogodišnji kandidati su uporniji i fokusiraniji.

Ključna pravilna prehrana

Postoji li netko i u ovoj sezoni tko je ono baš "rasturio", poput Roberta, koji je u showu izgubio nevjerojatnih 76 kilograma?

- Postoji ih nekoliko. Gledajte i saznat ćete.

Koliko je pandemija ostavila, odnosno ostavlja traga što se tiče rekreacije, ali i prehrambenih navika; kakve su vaše spoznaje?

- Uvijek je potrebno i važno kretati se i jesti zdravo, a u ovakvoj ludoj godini je to potrebno više nego ikad. Uz to je jako bitno i održavati mentalno zdravlje i higijenu, dakle odlaziti u prirodu, pravilno disati, baviti se nekim hobijem koji nas ispunjava i veseli, okružiti se osobama koje nam odgovaraju i čine nas sretnijima.

image
Maja i Edo i u ovoj sezoni izvlače iz natjecatelja ono najbolje
 
RTL


Većina žena uvijek ima onih nesretnih od dva do pet kilograma koje treba izgubiti, ali nikako, pa nikako. Koji je najbolji način?

- Ključna je pravilna prehrana, odnosno dnevna količina koju unosimo, uz kontinuiranu tjelesnu aktivnost. Ne treba se odricati sitnih užitaka ako su u umjerenim količinama i ako ćemo te kalorije kasnije potrošiti.

Vaša kolegica Sanja Žuljević ovu sezonu bit će voditeljica. Da se vama danas-sutra ukaže prilika, kako biste na nju gledali?

S obzirom na to da sam osoba koja voli izazove, mislim da bih prihvatila ponudu. Nisam se još našla u toj situaciji, ali nikad ne znaš u kojem smjeru te život može odvesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. listopad 2020 19:24