StoryEditor
ShowbizZVIJEZDA SAPUNICA

Glumica Leticia Calderon, nezaboravna Esmeralda, hitno hospitalizirana zbog koronavirusa, našem je novinaru lani priznala: San mi je doći u Hrvatsku

17. siječnja 2021. - 08:51
Letizia Calderon je poručuila iz bolnice: Sada trebam biti strpljiva da što prije ovo prebolimAFP

Popularna meksička glumica Leticia Calderon (52) koje se hrvatski gledatelji najviše sjećaju po ulozi u seriji Esmeralda, hitno je hospitalizirana zbog komplikacija koje su nastale nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus.

Meksički mediji javljaju kako su na Covid-19 pozitivni i neki članovi njezine obitelji, no samo je ona završila u bolnici i stanje joj je u jednom trenutku bilo poprilično ozbiljno.

image
AFP


Njezinih dvoje sinova od kojih jedan ima sindrom Down nalaze se kod kuće i o njima se brinu glumičini bliski prijatelji s obzirom da je samohrana majka. Leticia je u bolnici u Ciudad de Mexicu završila u petak, o čemu je javnost obavijestila putem Twittera.

- Hospitalizirana sam i o meni se brine izvrstan tim liječnika. Hvala svima na brizi! Sada trebam biti strpljiva da što prije ovo prebolim - napisala je glumica čija najnovija serija Imperio de mentiras (Carstvo laži), remake turske uspješnice Ljubav i novac, trenutno ruši rekorde gledanosti u Meksiku.

Pravi pozitivci

Prije nekoliko dana najavila je da će nakon završetka ovog projekta jedno vrijeme prestati snimati serije kako bi se odmorila i provodila što više vremena sa svojim sinovima.

U ožujku 2019. glumica je dala intervju za Slobodnu Dalmaciju kada se, među ostalim, prisjetila i svog posjeta Hrvatskoj u vrijeme kad je Esmeralda žarila i palila malim ekranima.

image
Serija je kod nas bila toliko popularna da su se navodno plaćale i mise kako bi Esmeralda progledala
Televisa


Serija je bila toliko popularna da su se plaćale mise kako bi Esmeralda progledala.

- San mi je ponovno se vratiti u Hrvatsku i ovaj put doći sa sinovima. Voljela bih se prisjetiti lijepih uspomena s Hrvatima koji su mi ostali u sjećanju kao pravi pozitivci. Svoj posjet najviše pamtim po dvije stvari: velikom uzbuđenju ljudi kad bi me ugledali i djece koja su me grlila i plakala od sreće.

Sinovi obožavaju Modrića i Rakitića

Sve sam ih željela dodirnuti, jednog po jednog. Osjećala sam ih poput svoje obitelji i željela sam da osjete moju ljubav. Sjećam se i da se u vašoj zemlji jede jako dobro, pogotovo riba, imate i ukusno vino.

image
'Voljela bih se prisjetiti lijepih uspomena s Hrvatima' - priznala je prije dvije godine našem novinaru
AFP


Zajedno sa sinovima slavila sam svaku hrvatsku pobjedu na nogometnom prvenstvu u Rusiju. Moja dva sina obožavaju Luku Modrića i Ivana Rakitića, kazala nam je tada glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. veljača 2021 21:21