StoryEditor
ShowbizHrabra objava

Ella Dvornik u videu nabrojala bivše dečke i teška iskustva: Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu...

Piše PSD
21. rujna 2021. - 15:36

Ella Dvornik je u videu na TikToku napravila kratki pregled povijesti svojih romantičnih odnosa koji nisu bili nimalo sretni. Naravno u kratkoj snimci nije stigla nabrojati velik broj imena, ali po onome što je rekla svima je sve bilo jasno. 

Kao pozadinsku pjesmu prikladno je odabrala hit Ariane Grande 'Thank You, Next' na koji se referirala i u opisu videa.  “Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije,” napisala je Influencerica.

U videu je prvi dečko kojeg spominje Tomislav. “Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi.”

Ovo je situacija s kojom se svatko može donekle poistovjetiti, ali ono što slijedi svih je šokiralo.

@elladvornik

Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije ? ##thankyounext ##balkan ##hrvatska ##srbija ##bosna ##hercegovina

♬ omg i feel famous - soph

“Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona,” spominje Ella drugog dečka.

Treći kojeg nabraja, najtraumatičniji je odnos, a o njemu je Dvornik već i ranije govorila. “Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu.”

O fizičkom nasilju koje je doživjela u vezi otvoreno je prvi put govorila na svom YouTube kanalu, a o njenom strašnom iskustvu se tada dosta pisalo i u medijima. Ella je rekla kako nasilje nije doživljavala samo kod kuće već se znalo dogoditi i pred njenim prijateljima, a veza je sve skupa potrajala tri godine. Nakon prekida trebalo joj je dugo da se oporavi, a godinama su je mučile i noćne more.

Naposljetku se Ella vraća na svog muža Charlesa s kojim je u sretnom braku te zajedno imaju djecu. “I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju.”

item - id = 1128963
related id = 0 -> 1136220
related id = 1 -> 1135426
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 11:00