StoryEditor
ShowbizHarry i Meghan

Britanski kraljevski par bacio oko na luksuzan smještaj u talijanskom stilu, riječ je o 20 milijuna dolara vrijednoj kući u Malibuu, evo kako izgleda

Piše Marija Čović
2. travnja 2020. - 15:35
Stayawhilevillas/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što su 9. ožujka odradili i posljednju službenu kraljevsku obavezu, princ Harry i vojvotkinja Meghan ponovno su u Kanadi. Zajedno sa sinčićem Archiejem borave u luksuznoj, 18 milijuna dolara vrijednoj vili na otoku Vancouver koja im je postala dom od studenoga prošle godine.

U posljednje se vrijeme spekuliralo kako se Harry i Meghan, koji od 31. ožujka više nemaju status starijih članova britanske kraljevske obitelji, niti obavljaju službene dužnosti u ime kraljice i monarhije, nemaju namjeru trajno skrasiti u Kanadi nego u Kaliforniji. U skladu je to s Meghaninim planovima da oživi glumačku karijeru koje se odrekla udajom za Harryja i željom da budu financijski neovisni.

Potragu za novim domom zasad su onemogućile mjere poduzete zbog pandemije koronavirusa, između Kanade i SAD-a zabranjena su putovanja osim onih prijeko potrebnih, a njihovo traženje kuće sasvim sigurno ne spada u tu kategoriju.

No, pojavile su se informacije kako su Harry i Meghan bacili oko na 20 milijuna dolara vrijednu kuću u Malibuu, koju navodno namjeravaju iznajmiti kako bi, živeći u njoj neko vrijeme, iskusili život na tom dijelu južne kalifornijske obale i vidjeli odgovara li njihovu životnom stilu prije nego puste trajnije korijene.

image
Stayawhilevillas/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kuća nazvana “Petra Manor” može se iznajmiti i na samo jednu noć, u tom slučaju najam košta 15.950 dolara, dok mjesečni najam iznosi 200.000 dolara. Na koje bi je vrijeme Harry i Meghan mogli iznajmiti, nije poznato, ali jedan od pluseva je i što je udaljena oko 50 kilometara od kuće u kojoj u Los Angelesu živi Meghanina majka Doria Ragland.

Pretpostavlja se kako Harry i Meghan žele iznajmiti kuću sličnu onome što bi kasnije iznajmili na dulje vrijeme ili kupili. Mnoge obitelji njihova kalibra koje se žele doseliti u taj dio Kalifornije, važu prednosti života na Beverly Hillsu i drugim područjima, provjeravaju gdje bi im djeca učila plivati, išla u školu... Meghan i Harry imaju i osoblje i osiguranje o kojima treba razmišljati, sve su to faktori koji odlučuju o mjestu na kojemu će se skrasiti.

image
Stayawhilevillas/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

“Petra Manor” je vlasništvo glumca Davida Charveta, poznatog po ulozi Matta Brodyja u popularnoj seriji “Baywatch”. On ju je kupio 2012. i kompletno preuredio u talijanskom stilu do 2014. godine, kuća koja se nalazi u ograđenoj, zaštićenoj zajednici i jedna je od njegovih brojnih nekretnina u koje je investirao u Malibuu.

Kuća ima površini oko 1200 četvornih metara, osam spavaonica i deset kupaonica, nekoliko dnevnih boravaka, veliku kuhinju, golemi vanjski prostor za zabavu, bazen, jacuzzi, teniski teren, savršeno održavanu tratinu, lođu s vanjskom kuhinjom, vinski podrum, veliko kućno kino, plesni studio, ured u kojemu se Harry i Meghan mogu baviti svojim humanitarnim aktivnostima...

image
Vrbo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

“Petra Manor” ima ugodan, gostoljubiv ambijent kombiniran s najmodernijom tehnologijom, ugrađen je sustav koji kontrolira glazbu, svjetlo, klimatizaciju, spavaonice imaju i vlastite dnevne prostore sa sofama, televizorima i kaminima tako da i domaćini i gosti mogu uživati u privatnosti i osami ako to žele.

Kuća koju je jedno vrijeme iznajmljivala Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian/Jenner, nalazi se na brežuljcima na vrlo maloj udaljenosti od Tihog oceana, među najbližim susjedima su poznata hollywoodska imena Robert Downey Jr., Mel Gibson i Dick Van Dyke, a u blizini je i slavnima omiljeni restoran “Nobu Malibu”.

#KRALJEVSKA OBITELJ#MEGHAN I HARRY#KALIFORNIJA

Izdvojeno

30. svibanj 2020 02:24