StoryEditor
Showbizmonolog glumice

Arijana Čulina javila se iz svog doma, priznaje da je davno prije korone strahovala od rukovanja: Nikad nisam razumjela taj običaj, nije mi higijenski

Piše PSD
7. travnja 2020. - 11:31
Vojko Bašić/Hanza Media

Splitska glumica Arijana Čulina snimila je video u kojemu iz svog doma progovara o temi koja je u jeku pandemije koronavirusa, nažalost, vrlo aktualna.

- Dragi moji, znam da vam nije lako doma, pogotovo ako je lip i sunčan dan. Mi umjetnici malo ćemo vam zato nastojati razbiti te sate provedene kući, ako možemo, s nekim malim doprinosom..., kaže prvakinja Drame HNK Split i najavljuje "nastup" iz svog doma.

Arijana je još 2004. godine objavila knjigu pod naslovom "Za Europu spremni", u kojoj je na svoj osebujan način progovorila o rukovanju. Danas o ovom donedavno uvriježenom običaju govorimo iz perspektive straha od širenja zaraze, a glumica ni tada nije, objašnjava u videu, razumjela običaj.

Nije joj higijenski. Na svoj osebujan način o tome piše, a ne bi li prikratila vrijeme onima koji ne znaju što će sa sobom kod kuće, i čita. Pogledajte njen monolog u videu.

Glumica ujedno poziva sve koji mogu da se priključe akciji Crvenog križa te, u granicama vlastitih mogućnosti, uplate pomoć najpotrebitijima, onima najviše pogođenim trenutnom krizom.

HR9224070001100578536 IBAN je računa Crvenog križa Split kod OTP banke na koji možete to učiniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2021 04:19