StoryEditor
ShowbizNeće biti Face

Aidan se vraća! John Colbert potvrdio da će se pojavljivati u novim nastavcima ‘Seks i grada‘

Piše PSD
15. travnja 2021. - 22:44
AFP

Nakon Face, najvažniji muškarac u životu Carrie Bradshaw definitivno je Aidan, a sad je u novom intervjuu John Corbett koji ga glumi potvrdio da će se pojavljivati u nadolazećoj seriji 'And Just Like That', nastavku kultnog 'Seks i grada', piše US Magazine.

“Bit ću u seriji. Mislim da bih mogao biti u dosta epizoda. Sviđaju mi ​​se svi ti ljudi, bili su jako dragi prema meni," rekao je 59-godišnji glumac.

Corbett je glumio Aidana Shawa u 22 epizode HBO-ove serije koja se emitirala od 1998. do 2004. Njegov lik nakratko je izlazio s Carrie koja ga je u konačnici prevarila s Facom. U drugom nastavku filma Seks i grad, Aidan je naletio na Carrie u Abu Dhabiju i par se nakon večere poljubio, unatoč činjenici da je on tada već bio oženjen i imao djecu, a ona također bila u braku s Facom. Na kraju filma se čini da je Carrie izgladila problem s Facom i da će živjeti sretno do kraja života, ali sada ipak izgleda da su se stvari preokrenule.

U 2017. je Corbett rekao da mu je jasno zašto je Carrie na kraju završila s Facom. "Uvijek sam znao kako će to završiti. To mi je imalo smisla jer je New York peti najvažniji lik u ovoj seriji. Carrie je trebala završiti u New Yorku, a Faca je njegov simbol.” 

Chris Noth, koji je igrao Facu još nije potvrdio hoće li biti u spinoffu od 10 epizoda, a za sada je od stalne glumačke postave 'ispala' samo Kim Cattrall tako da ćemo morati pratiti živote naših omiljenih Njujorčanki bez Samanthe Jones.

Danas je javnosti poznato da su Cattrall i Sarah Jessica Parker bile u lošim odnosima i to je velikim dijelom razlog zašto je odbila ulogu u novim nastavcima. U intervjuu se Corbett osvrnuo i na to. Rekao je da je tek naknadno saznao o napetostima koje su se odvijale na setu, napominjući da sam nikad ništa nije primijetio.

“Radio sam samo sa Sarom Jessicom Parker. Mislim da sam imao jednu scenu sa svim djevojkama. Prema meni su uvijek svi bili srdačni. Upoznao sam ostale glumice jer kad se pojavite na poslu morate pričekati nekoliko sati dok one završe scenu, ali uvijek smo imali lijepe i ugodne razgovore. Nikad nisam vidio niti čuo nešto negativno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 06:30