StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZAUZELI STAV

Otvorena je Pandorina kutija; Nakon žestoke paljbe bake Žarke po Charlesu, oglasio se i ostatak obitelji Elle Dvornik

Piše SCENA SD
24. listopada 2023. - 22:39

Nakon što je javnost zatresao sukob legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića i bivše supruge Tatjane Dragović, u javnost je dospjela i vijest o nesuglasicama o podijeli imovine kod sad već bivšeg bračnog para - Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, koji se spore oko kuće u Balama u kojoj su sa svoje dvije kćerke do nedavno živjeli zajedno., prenosi 24sata.

Sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, a osim dobre lokacije, kuća je nedavno i renovirana, što diže njenu vrijednost, pa nije ni čudo da je Charles podigao tužbu.

Tužbu je podigao u srpnju, a Ella je ranije komentirala kako je kuća kupljena pola na kredit, a pola u gotovini. U Zemljišnim knjigama Ella je zabilježena kao jedini vlasnik kuće. 

image
Ante Čizmić/Cropix/Cropix

Na vijest o optužbi Ellina baka, Žarka Kuljiš reagirala je poprilično eksplozivno, ne štedeći uvrede na račun Charlesa u komentaru ispod objave jednog portala, piše 24sata.

Tom je prilikom Žarka napisala: "Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing..." Baka Žarka, kako joj i samo ime sugerira karakter, žestoko nastavlja: "Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća." 

Žarka je tako Charlesa okarakterizirala kao sponzorušu, rekavši  da se dobro udao i sad želi otpremninu - napisala je i dodala kako Charles "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu riječ hrvatskog". 

image
Foto: Josip Moler/Cropix/

Sad se oglasio i ostatak Elline obitelji, a svojom su izjavom pokazali da stoje iza nje i čuvaju joj leđa.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka tko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo " rekli su za 24sata najuži članovi Elline obitelji. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 19:30