StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVISOKO, VISOKO

Ivana Paradžiković javila se na društvenim mrežama s 2071 metra nadmorske visine: ‘Otkaz, neuspjeh, očekivanja...‘

Piše SCENA SD
26. lipnja 2024. - 07:30

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković (43) redovito se javlja na društvenim mrežama s mnogobrojnih putovanja, pa ke tako i sada objavila zanimljiv video.

"Ovo je onaj trenutak kad ugrizem usnicu da se ne rasplačem. Poslala sam mami sliku koliko sam sretna da zna da je volim. Sjela na kamen i zahvalila na jednom od najljepših pogleda koje sam u životu vidjela. Julijske Alpe. Dom Zasavska koca na Prehodavcih, 2071 metara iznad zemlje, doslovno u nebesima. Isplatilo se buđenje u tri po noći, vožnja tri sata, a potom šest sati hodanja. Ovo je nagrada. Tijelo preplavi... pa... nije me sram reći... ljubav. Sve se pomiješa. Zahvalnost prema prirodi, Njemu, prijateljima koji doslovno spašavaju život, onima koji me vole i zato puštaju da letim. Čovječe, od ovoga može da se rikne, rekla bi moja najfrendica Vanjica. A tu sam gdje jesam... zato sto sam se slomila. Izgubila sve što sam mislila da jesam pa počela ispočetka - istaknula je, pa prepričala i jedan razgovor.

“Hej, pa ja tebe znam! Opet si došla u Sloveniju!” Dobaci mi jučer djevojka u domu Na planini kraj jezera. Zatekla me komentarom, potpuno neočekivano. Nisam znala da sam poznata preko granice. “Sviđa mi se tvoj lifestyle", doda, "Ali kako to sve stigneš?” Nasmijem se pa ispalim kao iz topa: "lako kad sam nezaposlena". Gromoglasan smijeh prolomi se terasom. "Eto, vidiš", kaže Mojca prijatelju pa se okrene meni: "On je taman dobio otkaz, reci mu..." Pa prijatelju, od kud da krenem, pomislim. Otkaz, neuspjeh, očekivanja... fućkaj sve to! Prigrli breakdown. Ne boj se promjene. Ne skreći pogled kada te gledaju kao luzera. Bitniji ti je onaj što te gleda iz ogledala. Njemu polazi račune. Ipak, s njim ćeš u životu provesti najviše vremena, do njegovog mišljenja neka ti bude stalo. Vjeruj životu da ti nosi nešto bolje. Nešto što iz one stare pozicije nisi mogao vidjeti. Zapitaj se sto te čini radosnim? Potom odi i zgrabi to. Vjeruj mi, sve će biti dobro.

Mojcino priznanje danas me veseli. Pričamo o predivnom kanjonu Cetine, Viševniku - mom prvom dvijetisućnjaku, Risnjaku na koji ona ide idući vikend. Mojca nema pojma o mom životu prije. Ona zna samo curu koja voli život i planine... i sviđa joj se. Iskreno, i meni se ta cura sviđa“, napisala je Ivana Paradžiković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 07:32