StoryEditorOCM

Uskoro premijerne epizode ‘Superpotjere‘, lovkinja Morana tvrdi: ‘Natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su‘

Piše SCENA SD
14. rujna 2024. - 07:01

Hrvatska radiotelevizija ovoga je tjedna dovršila snimanje novih 13 epizoda svog kviza "Superpotjera" čije premijerno prikazivanje počinje 29. rujna u 20.15 na Prvom programu.

I u novim epizodama "Superpotjere" voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

image

Superpotjera, lovci

Renato Branđolica/Hrt/

"Pozivamo gledatelje da u nedjelju navečer i dalje budu uz Superpotjeru, jer uzbuđenja i iznenađenja neće nedostajati. Uz odlične natjecatelje zadovoljeni su svi preduvjeti za odličnu nedjeljnu zabavu“, najavio je urednik kviza Igor Grković.

Kao i do sada, koncept kviza je varijanta obrnute Potjere - u Potjeri četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja, piše HRT.

"Publika je jako dobro prihvatila ovaj format, dobili smo i Večernjakovu ružu što nas je jako obradovalo jer je jedan format u kojem se cijeni i vrednuje znanje dopro do gledatelja. Emisije su i dalje nevjerojatno napete, ne može se predvidjeti niti jedna situacija, niti kada su lovci u prednosti, niti kada su natjecatelji, što formatu daje čar“, rekao je voditelj Joško Lokas.

image

Superpotjera, lovci

Renato Branđolica/Hrt/

Dodaje kako su lovci u nevjerojatnoj formi, a na natjecateljima je da vide mogu li izdržati taj tempo.

Lovkinja Morana potvrdila je da su lovci odmoreni i spremniji nego ikad. "Možemo najaviti odlične okršaje, puno napetosti, padanja sa stolica a i natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su i obećajemo odličnu zabavu za cijelu obitelj.“, rekla je.

Nove epizode Superpotjere emitirat će na HRT-u do kraja godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 07:03